18 / 04 / 2024

Yapı denetim hizmetleri düzenleme

Yapı denetim hizmetleri düzenleme

Yapı Denetim Sistemi'ne ilişkin soruların cevaplanmasına yönelik talepler, "[email protected]" mail adresine iletilecek

Hasham Yapı Denetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hasham Yapı Denetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Mihyaz tarafından kuruldu.

Hotep Yapı Denetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hotep Yapı Denetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mihyaz tarafından kuruldu.

Snm Yapı Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snm Yapı Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Emen tarafından kuruldu.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği'nden yapı denetim hizmetleri açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği, yapı denetim hizmetlerinin elektronik ortamda dağıtılması yönündeki kararla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

İnterak Yapı Denetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İnterak Yapı Denetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Emen tarafından kuruldu. 

Yedaş Yapı Ve Enerji Denetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yedaş Yapı Ve Enerji Denetim Hizmetleri Anonim Şirketi 120 bin TL sermaye ile 17 Ekim'de Hüseyin Eser, Mahir Bakan ortaklığında kuruldu. 

Halkalı Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Halkalı Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, İsmail Alkazan tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Halkalı, Merkez Mahallesi, 1.Çeşme Sokak'ta kuruldu.

Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Hasan Şafak Gül tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yapı denetim firmalarına 360 bin metrekare sınırı geldi!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümle birlikte gündeme gelen yapı denetim sisteminde önemli değişiklikler yaptı. Düzenlemeyle artık yapı denetim firması açmak isteyenlerden 200 bin lira, laboratuvarlardan ise 30 bin lira teminat alınacak.

Yapı denetim sisteminde önemli değişiklik!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümle birlikte gündeme gelen yapı denetim sisteminde önemli değişiklikler yaptı. Düzenlemeyle artık yapı denetim firması açmak isteyenlerden 200 bin lira, laboratuvarlardan ise 30 bin lira teminat alınacak.

Yapı denetim komisyonu kaç kişiden oluşur?

Yapı denetim işlerinden denetim komisyonu sorumlu oluyor. Yapı Denetim Komisyonu, konu ile ilgili olarak Bakanlık tarafından görevlendiriliyor. Peki, yapı denetim komisyonu kaç kişiden oluşur?

Yeni Esenyurt Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Esenyurt Yapı Denetim Limited Şirketi, Şemal Kanat tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos 'ta İstanbul, Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 350. Sokak' ta kuruldu.

Uzmanlar Yapı Denetim Proje Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmanlar Yapı Denetim Proje Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi, Ebru Zeynep Dinçel tarafından 120 bin TL sermaye ile Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi, Hamurcu Sitesi'nde kuruldu.

Yapı denetim hizmetleri düzenleme Haberi

Yapı denetim hizmetleri düzenleme

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, "Yapı Denetim Hizmetlerinde Coronavırus Tedbirleri Hakkında Genelge"yi valiliklere gönderdi.

Anadolu Ajansı muhabirinin edindiği bilgilere göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının Türkiye'de yayılmasını önlemek için hayata geçirilen bazı önlemler kapsamında yapı denetim hizmetlerinin sağlıklı yürütülmesi ve kamuda bürokrasinin azaltılarak daha verimli hizmet sunulabilmesi için Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından da bazı tedbirler alındı.

Bu kapsamda hazırlanmış olan "Yapı Denetim Hizmetlerinde Coronavırus Tedbirleri Hakkında Genelge", il valiliğine gönderildi.

 Genelgeye göre, Yapı Denetim Sistemine ilişkin soruların cevaplanmasına yönelik talepler, "[email protected]" mail adresine iletilecek.

Genel Müdürlük bünyesinde gerçekleştirilen kuruluş denetim izin belgesi, denetçi belgesi verilmesi, laboratuvar izin belgesi verilmesi, kuruluş izin belgesi ve denetçi belgesi yenileme işlemleri gibi her türlü belgelendirme işlemlerini de içeren başvurular, "www.yds.gov.tr" internet adresindeki yönlendirmeler izlenerek, Yapı...