15 / 12 / 2025

yapı fuarı Kazakistan Türkiye İnşaat Forumu

yapı fuarı Kazakistan Türkiye İnşaat Forumu

Türk yapı sektörünün tek ve en büyük buluşması olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un İş Geliştirme Platformu kapsamında düzenlediği Konuk Ülke Projesi’nde bu yıl Kazakistan ağırlanıyor.

38. Yapı Fuarı'nda Kazakistan–Türkiye İnşaat Forumu düzenlendi!

38. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da “Kazakistan – Türkiye İnşaat Forumu ve İkili Görüşmeler” gerçekleştirildi, “Altın Mıknatıs” Ödülleri sahiplerini buldu.

Yapı Fuarı'nın bu yılki konuk ülkesi Kazakistan!

İnşaat sektörünün tüm paydaşlarını bir çatı altında toplayan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul; TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bugün kapılarını ziyaretçilere açıyor..

Yapı Fuarı TurkeyBuild 2015'in konuk ülkesi Kazakistan!

Yapı Fuarı TurkeyBuild İstanbul, bu yıl 21-25 Nisan tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 38'inci kez düzenlenecek. Fuar, bu yıl Konuk Ülke Projesi'nde Kazakistan'ı ağırlayacak.

Seramiksan 37. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Doğadan aldığı ilhamla yaşam alanlarına değer katan Seramiksan, yılın trendi mermer ve de ahşap efektli yeni ürünleri ile Yapı Fuarı' nda sektör profesyonelleri ile buluşuyor.

Steelife, 37'nci Yapı Fuarı'nda Modül Ev'i sergileyecek!

Vefa Holding'in markası Steelife, modül konut sistemleriyle tüketicinin beğendiği evi bir günde kuruyor. Bu uygulama ile Design Turkey Ödülü'nü de alan Steelife, Modül Ev'i 37'nci Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da sergileyecek

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Hekim Holding, Yapı Fuarı'na 4 şirketiyle birden katılıyor. Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor.

Baumit 2014 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Baumit, 2014’de ilk kez uygulamaya başlanan Renovasyon Hizmet Paketi ile de tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefliyor. Baumit, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2014 Yapı Fuarı'na katılıyor.

Kordsa Global yeni ürünü Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıtacak!

Takviye malzemeleri sektörünün dünya lideri olan Kordsa Global, inşaat alanındaki güçlendirme çözümlerini yapı fuarı Turkeybuild’te yapı sektörünün dikkatine sunuyor. Kordsa Global, Turkeybuild İstanbul 2014'te yerini alacak...

Vefa Prefabrik, beş markası ile Yapı Fuarı’na katılıyor!

Prefabrik ve de çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından olan Vefa Prefabrik, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’ na beş markası ile katılıyor.

ÇATIDER İstanbul, Ankara ve İzmir Yapı Fuarı'nda güvenli çatılar için tüyo verecek!

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve de Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’ e katılacak.

Eryap Yapı Fuarı Turkeybuild'e katılıyor!

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’e katılıyor.

Filli Boya geleceğin renk ve trendlerini 37. Yapı Fuarı'na taşıyor!

Filli Boya, 06-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Büyükçekmece’de gerçekleştirilecek İstanbul Yapı Fuarı’nda boya ve ısı yalıtım sektörünün geleceğine ışık tutuyor.

Eryap, Yapı Fuarı 2014'e katılıyor!

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’e katılıyor.

yapı fuarı Kazakistan Türkiye İnşaat Forumu Haberi

yapı fuarı Kazakistan Türkiye İnşaat Forumu

Fuar sırasında YEM Fuarcılık’ın, Kazakistan Büyükelçiliği ve DEİK / Türk-Kazak İş Konseyi işbirliği ile gerçekleştireceği “Kazakistan – Türkiye İnşaat Forumu”, Türk inşaat sektörünün gözde pazarlarının arasında yer alan Kazakistan ile Türk yapı sektörünün gerçekleştirebilecekleri işbirlikleri için önemli bir platform oluşturacak. Forum ile iki ülke inşaat sektörü arasında Türkiye’nin yapı malzemeleri ihracatı, yurtdışı müteahhitlik ve Türk inşaat malzemeleri üreticilerinin bölgedeki yatırım olanaklarının değerlendirilip geliştirilmesine katkıda bulunması hedefleniyor.


“Kazakistan – Türkiye İnşaat Forumu”na, Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Prof. Dr. Canseyit Tüymebayev, Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası Başkanı Ablay Isabekovich Myrzakhmetov, Kazakistan Müteahhitler Birliği Başkan Yardımcısı Omari Kharbediya, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Sembol İnşaat Kazakistan Bölge Genel Müdür Yardımcısı Eren Gümüş, Ekonomist Dr. Can Fuat Gürlesel’in konuşmacı olarak katılacak. Son yıllarda inşaat...