20 / 04 / 2024

yapı kredi gayrimenkul

yapı kredi gayrimenkul

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 6 aylık bilanço, gelir tablosu, nakit akış tablosu, özsermaye değişim tablosu, kar - zarar tablosu ve finansal tablolarını içeren faaliyet raporunu yayınladı...

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması ile sonuçlanacak olan şirket ortaklık yapısındaki değişikliğe izin verilmesi talebine Sermaye Piyasası Kurulu'ndan izin verildi. 

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Rekabet Kurumu internet sitesinden, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması işlemine Rekabet Kurulu'nun 1 Nisan 2021 tarihli Kararı ile izin verildiği öğrenildi.   

Yapı Kredi Koray GYO'nun Koray Gayrimenkul'e devriyle ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi Koray GYO'nun ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş'ye devrine ilişkin olarak Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den şirkete ulaşan açıklama yayınlandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun payları Koray Gayrimenkul'e devredildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun sermayesinde sahibi olduğu paylarının, şirket ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş'ye devrine ilişkin olarak Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den şirkete ulaşan açıklama yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Yapı Kredi Koray GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde şirket tarafından portföyüne katılacak ve değerleme gerektiren varlıklarla ilgili değerleme yapmak üzere, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Yapı Kredi Koray GYO Çankaya 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya konut ve ticari projesine ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Yapı Kredi Koray GYO Göktürk'ten gayrimenkul alıyor!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık alım sürecine ilişkin güncelleme yayınladı...

Yapı Kredi GYO, Mar Mimarlık ile anlaştı!

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi'nde gayrimenkul için Mar Mimarlık ile anlaştı...

Yapı Kredi'nin ihtiyaç fazlası 100 gayrimenkulü satışta!

Yapı Kredi Bankası'nın ihtiyaç fazlası 10 gayrimenkulü Turyap aracılığı ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller  25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Yapı Kredi Koray gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray gayrimenkul değerleme şirketini seçti.

Yapı Kredi GYO'nun 2017 bağımsız denetim kuruluşu belirleniyor!

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ve diğer faaliyetleri yürütmek üzere denetim kuruluşunu seçiyor.

Yapı Kredi GYO'dan Ankara Ankara projesinin dava açıklaması!

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara-Ankara Projesi hakkında ortaklık aleyhine dava açılması veya davaya ilişkin gelişmeleri yayınladı.

Yapı Kredi GYO Ankara Ankara projesinin dava güncellemesi!

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara-Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili güncel bilgileri yayınladı.

yapı kredi gayrimenkul Haberi

yapı kredi gayrimenkul


Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 6 aylık bilanço, gelir tablosu, nakit akış tablosu, özsermaye değişim tablosu,kar - zarar tablosu ve finansal tablo dipnot açıklamalarını yayınladı.


Faaliyet raporunu görmek için