25 / 04 / 2024

Yapı Kredi Kazım Taşkent Sanat Galerisi

Yapı Kredi Kazım Taşkent Sanat Galerisi

İstiklal Caddesi'nde yer alan Yapı Kredi Kazım Taşkent Sanat Galerisi kapandı...

Yapı Kredi Yatırım açıkladı! 2024 yılında borsada en fazla getiri potansiyeli hangi sektörde?

Yapı Kredi Yatırım'ın hazırladığı rapor kapsamında, yabancı yatırımcıların önce tahvillere ve sonraki zamanlarda da hisse senetlerine olan ilgisinin yükseleceği belirtildi. Açıklanan raporda, bu sene yüksek getiri beklenen sektörler de sıralandı.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

Gıdadan teknolojiye, tatilden akaryakıta kadar pek çok sektöre ilişkin kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, giyim sektörüne ilişkin düzenlediği yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Yapı Kredi, kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

Yapı Kredi müşterilerine çifte müjde! Acele eden kazanacak!

Yapı Kredi, peş peşe düzenlediği kampanyalarına bir yenisini ekledi. Giyim sektörüne yönelik kampanya hazırlayan Yapı Kredi, müşterilerin kampanya doğrultusunda 250 TL kazanacağını duyurdu.

Yapı Kredi bu parayı sadece Worldcard müşterilerinin alacağını duyurdu!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Yapı Kredi, büyük bir kampanyaya daha imza attı. Yapı Kredi, Worldcard müşterilerinin otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda 170 TL’ye kadar Worldpuan kazanacağını duyurdu.

Yapı Kredi az önce açıkladı! Worldcard müşterilerine sürpriz para yatacak!

Yapı Kredi Bankası, yeni bir kampanyayla daha müşterilerini sevindirdi. Yapı Kredi, yeni düzenlediği kampanyayı müşterileriyle paylaşarak kampanya kapsamında hesaplara 300 TL yatacağını açıkladı.

Yapı Kredi'den önemli müjde. Şubeye bile gitmeye gerek yok

Yapı Kredi Bankası'ndan bünyesinde bulunan müşterilere yönelik dev kredi müjdesi geldi. Banka tarafından verilecek krediyi almak için şubeye bile gitmeye gerek kalmayacak.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! Hemen başvurup paranızı alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası, yine müşterilerini memnun edecek bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, 300 TL hediye edeceğini duyuran banka, kampanyanın katılım şartlarını ve detaylarını da paylaştı.

Yapı Kredi'den özel bir kampanya geldi

Kampanyalara önem veren bankalar arasında yer alan Yapı Kredi'den müşterilerine özel bir kampanya geldi. İşte Yapı Kredi tarafından hazırlanan kampanyanın detayları...

Yapı Kredi'den flaş 8 bin 500 TL açıklaması. Müşteriler acil tıklasın

Yapı Kredi tarafından müşterilerine yönelik çok önemli bir kredi kampanyası hazırlandı. Banka tarafından yapılacak ödemenin detayları ayrıntılı olarak anlatıldı.

Yapı Kredi'den emekliler için müjde geldi

Emekli vatandaşlar kendilerine en yüksek promosyonu veren bankalar ile anlaşma sağlamaya çalışıyor. Yapı Kredi Bankası'ndan da emekli vatandaşlarımıza yönelik önemli bir promosyon müjdesi geldi. Promosyon müjdesinin detayları haberimizde saklı...

Yapı Kredi Bankası'ndan kampanya! Başvuranların hesaba 10 bin yatacak!

Yapı Kredi mobil müşterilerine 10.000 TL’ye kadar faizsiz taksitle kredi verecek. Başvuru yapanların hesabını 10.000 TL aktarılacak. Kampanya ile ilgili detaylar belli oldu. İşte tüm detaylar…

Yapı Kredi bankası kesenin ağzını açtı. Buna bakmak lazım

Yapı Kredi bankası kredi konusunda diğer rakiplerinin önüne geçmek amacıyla kesenin ağzını açtı. Banka tarafından önemli bir kredi miktarı vatandaşların kullanımına sunuldu. İşte detaylar...

Yapı Kredi Kazım Taşkent Sanat Galerisi Haberi

Yapı Kredi Kazım Taşkent Sanat Galerisi
1964 yılında Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde sergi düzenleyen tek galeri olma özelliği taşıyan Yapı Kredi Kazım Taşkent Sanat Galerisi kapandı. Galerinin yerine mağaza...