18 / 04 / 2024

yapı kredi mortgage faizi

yapı kredi mortgage faizi

Mortgage kredisinde faiz oranları indirimi son hız devam ediyor. Bugün indirim haberi Yapı Kredi'den geldi. Yapı Kredi'nin faiz oranları neydi? Nereye düştü?

Yapı Kredi'den konutlardaki yeşil dönüşüme destek!

Yapı Kredi Bankası, binalarda enerji tasarrufunun bilincini artırmak için Doğa Dostu Mortgage ürününü hizmete sundu.

Yapı Kredi Mortgage İstanbul'da müteahhitlerle bir araya geldi!

Yapı Kredi Mortgage, Gayrimenkul Öncüleri Buluşması’nda İstanbul Avrupa Yakası’nda proje yürüten müteahhitlerle bir araya geldi..

Yapı Kredi Mortgage, gayrimenkulün öncüleriyle buluştu!

Yapı Kredi Mortgage, Gayrimenkul Öncüleri Buluşması’nda İstanbul Avrupa Yakası’nda proje yürüten müteahhitlerle bir araya geldi.

Yapı Kredi Mortgage'tan Gayrimenkul Öncüleri Buluşması!

Yapı Kredi Mortgage, İstanbul Business Titanic Otel’de düzenlediği Gayrimenkul Öncüleri Buluşması’nda İstanbul Avrupa Yakası’nda proje yürüten müteahhitlerle bir araya geldi..

Yapı Kredi Mortgage'dan AÇEV'e bağış!

Yapı Kredi Mortgage, eğitim olanağı bulamamış kız çocukları ve yetişkin kadınlar için hayata geçirilen “AÇEV Temel ve İleri Okuryazarlık ve Kadın Destek Eğitimleri” projesine destek oluyor.

Yapı Kredi Mortgage'dan öğretmenlere özel konut kredisi!

Yapı Kredi Mortgage, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü öğretmenlere özel hazırladığı konut kredisi kampanyası ile kutluyor. Yapı Kredi Mortgage öğretmenlere özel konut kredisi kampanyasını başlatıyor.

Yapı Kredi Mortgage'dan düşük faiz kampanyası!

Yapı Kredi Mortgage, başlattığı "Kelepir Mortgage" kampanyasıyla konut finansmanını uygun koşullarla sağlıyor. Banka müşterileri, 120 ay vadeye kadar yüzde 0,91 faiz oranıyla ev sahibi olabiliyor.

Yapı Kredi'den kelepir mortgage kredisi kampanyası!

Yapı Kredi Mortgage, başlattığı “Kelepir Mortgage” kampanyası ile müşterilerinin ihtiyaç duydukları konut finansmanını çok uygun koşullarla sağlıyor. Kelepir Mortgage ile 120 ay vadeye kadar yüzde 0,91 faiz oranı ile ev sahibi olabiliyor.

Yapı Kredi Mortgage, Ege Bölgesi’nde gayrimenkul sektörünü biraraya getirdi!

Türkiye’de konut finansmanı gündemine sıkça değinen Yapı Kredi Mortgage Manisa ve de Aydın’da düzenlediği Emlak Ofisleri Buluşması’nda gayrimenkul dünyasının öncü ofisleri ile bir araya geldi.

Yapı Kredi kentsel dönüşüm projelerinde kredi desteği verecek!

Yapı Kredi, kentsel dönüşüm projelerinde de konut sahibi olmak isteyen müşterilerine kredi desteği sunuyor.

Yapı Kredi Koray GYO'nun Ankara-Ankara projesine dava!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara-Ankara projesine dava sonucu şirket tarafından duyurulacak...

Yapı Kredi Koray GYO 4 gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Yapı Kredi Koray GYO, portföyündeki varlıkların değerleme çalışmalarını yapmak üzere, Vektör Gayrimenkul, Elit Gayrimenkul, ABC Gayrimenkul ve Türkiye Sanayii Kalkınma Bankası Gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti...

Soyak ve Yapı Kredi’den: Yeşil Konut Kredisi! Yüzde 0,71 faiz!

Türkiye gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Soyak, Yapı Kredi işbirliğiyle yine bir ilke imza atarak Türkiye’nin ‘Avantajlı Yeşil Konut Kredisi’ uygulamasını başlatıyor

yapı kredi mortgage faizi Haberi

yapı kredi mortgage faizi

Yapı Kredi Bankası, konut kredisi, Yapı Kredi Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, konut kredisi faiz oranı 1-240 ay vadelerde yüzde 1,38'den yüzde 1,35'e düşürülürken, taşıt kredisi faiz oranı 1-60 ay vadelerde yüzde 1,57'den yüzde 1,50'ye, taşıt kaskosu Yapı Kredi'den yapıldığında ise yüzde 1,56'dan yüzde 1,49'a indirildi.

Açıklamaya göre, değişiklik yapılan diğer faiz oranları ise şöylegerçekleşti: Motosiklet kredisi faiz oranı 1-60 ay vadelerde yüzde 1,55'den yüzde 1,48'e, bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranı 1-48 ay vadelerde yüzde 1,99'dan yüzde 1,79'a,...