26 / 04 / 2024

Yapı Kredinin aldığı ödüller

Yapı Kredinin aldığı ödüller

Yapı Kredi, Avrupa'da önemli bir başarıya imza attı. Dünyanın en prestijli iş ve finans yayınları arasında yer alan 'Global Finance' 2014 yılı değerlendirmesinde Yapı Kredi'yi "Avrupa'nın En İyi Mobil Bankası" seçti

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Aytaç Onkun hangi illerde görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Aytaç Onkun kimdir? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Ev aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir?

Ev aldıktan sonra yapılacak birkaç işlem vardır. İşlemlerin adım adım uygulanması, karmaşıklığı önleyerek evin benimsenmesine yardımcı olur. Öncelikle tapu ve mülk işlemleri yapılır. Evin size ait olduğuna dair resmi işlemlerin yapılması gerekir. İşte ev aldıktan sonra yapılması gerekenler...

Kartal Orhantepe'de riskli yapıların yer aldığı 477 bin metrekarelik alanın plan notu askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Orhantepe Mahallesi içerisinde bulunan 6306 sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapı olduğu tespit edilen yapıların yer aldığı 47,7 Ha’lık Uygulama Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP Plan Notu askıya çıkarıldı.

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

Promosyon aldıktan sonra banka değişikliği yapılır mı?

Emekli promosyonuna dair bazı noktalar aydınlatılmayı bekliyor. Vatandaşlar, “Promosyon aldıktan sonra banka değişikliği yapılır mı?” sorusunun yanıtı en merak edilen sorulardan biridir. İşte detaylar!

Fikret İnan Fi Yapı’yı geri aldı! İşte detaylar!

Fi Yapı’yı ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Herkesin merak ettiği Fikret İnan şirketini geri mi aldı sorusu yanıtını buldu! İşte detaylar!

Vakıf Gayrimenkul GYO 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan Arsa satın aldı!

Vakıf Gayrimenkul GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan arsa satın aldığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Hoşdere'deki 390 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap" kapsamında, 1963 Ada 1 Parselde 148 adet olan konut sayısı 387 adet ve 1 adet olan ticari ünite sayısı 3 olacak şekilde 2. tadilat yapı ruhsatları alındı.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Emlak Konut GYO Başakşehir'de 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında,  toplam 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatları alındı.

Yapı Kredinin aldığı ödüller Haberi

Yapı Kredinin aldığı ödüller


Yapı Kredi, Global Finance tarafından gerçekleştirilen  "En iyi İnternet Bankacılığı" değerlendirmesinde, "Avrupa'nın En İyi Mobil Bankası" seçildi. 


Dünyanın en prestijli iş ve finans yayınları arasında yer alan 'Global Finance', 2014 yılı değerlendirmesinde Yapı Kredi'yi "Avrupa'nın En İyi Mobil Bankası" seçti. Bu değerlendirme en iyi servis kalitesi, yeni müşteri kazanımı, müşteri odaklı internet bankacılığı uygulaması, geniş ürün yelpazesi ve kolay kullanım kriterleri göz önüne alınarak gerçekleştirildi. Kazananların belirlenmesinde, dünya lideri danışmanlık firması Infosys'ten sektör analistleri ve teknoloji uzmanlarının yanı sıra Global Finance editörleri de rol aldı. 


Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, dijital bankacılık alanında mobil bankacılık hizmetleriyle Avrupa'nın en iyisi seçilmiş olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. 


Yapı Kredi olarak müşterileriyle en iyi hizmeti verme hedefleri doğrultusunda mobil bankacılıkta...