29 / 03 / 2024

Yapı Malzemeleri Sektör Komitesinde mercek harekatı

Yapı Malzemeleri Sektör Komitesinde mercek harekatı

İMMİB Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi, ihracatta farklı bir strateji izleyerek ‘mercek harekatı’na başladı. Mercek harekatında klasik alım heyetleri daveti yerine, doğrudan hedef pazarlardaki yetkili isimler Türkiye’ye getirildi.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Yerlitepe İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yerlitepe İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Can Görür tarafından kuruldu.

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Özer Karaböberli tarafından kuruldu.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

İmpact İnşaat Yapı Malzemeleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmpact İnşaat Yapı Malzemeleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamiyet Demir tarafından kuruldu.

Alkas İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkas İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Canbazoğlu tarafından kuruldu.

İMSAD inşaat sektöründe kadın istihdamını artıracak!

Türkiye İMSAD'dan ‘İnşaat Malzemeleri Sektöründe Kadın İstihdamının Artırılmasına Yönelik Tutum Belgesi’ yayımlandı. Yapılması planlanan hedeflerin maddeleri haberimizde...

Yapı malzemelerinden yılın ilk 11 ayında 28.7 milyar dolarlık ihracat!

Merakla beklenen rakamlara göre, Türk yapı malzemeleri sektörünün ocak-kasım 2021 ihracatı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 46,82 oranında arttı ve 28,7 milyar dolar oldu. 

Türk yapı malzemelerinden yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk yapı malzemeleri sektörü yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Olcay63 Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olcay63 Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Ünal tarafından kuruldu.

Yapı Malzemeleri Sektör Komitesinde mercek harekatı Haberi

Yapı Malzemeleri Sektör Komitesinde mercek harekatı

Türkiye’nin yapı malzemeleri ihracatının artırılması için geleneksel alım heyetlerinin davet edilmesi yerine yeni bir strateji geliştirilerek ‘mercek harekatına’ başlanıldı. İhracatta mercek harekatının ilk uygulaması İstanbul’da 21-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Turkey Build 38. Yapı Fuarı’nda gerçekleştirildi. Ekonomi Bakanlığı desteği ile İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi tarafından uygulamaya konulan stratejiyle Venezüella, Katar, Özbekistan, Cezayir, Güney Afrika, Kanada ve Kenya’dan 11 kişilik heyet fuara davet edildi. Fuarda üreticilerle birebir iş görüşmesi yapan konuklar iş bağlantıları da gerçekleştirdiler. 


Dış cepheden, armatürlere on binlerce çeşit sergilendi 


Türkiye’nin yapı malzemeleri ihracatını artırmak için çalıştıklarını ifade eden İMMİB Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, gelen heyetin fuara hayran kaldıklarını belirterek şöyle konuştu: “Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi olarak alışagelmişin dışında...