26 / 04 / 2024

yapı malzemeleri şirketi Akçansa

yapı malzemeleri şirketi Akçansa

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, genç işsizliğinin azaltılması amacıyla oluşturulan Küresel İşbaşında Eğitim Ağı (GAN) Projesi’ne destek verdi.

Ak Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Küçükakyüz, Mehmet Küçükakyüz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta Güngören'de kuruldu.

BMG Yapı Malzemeleri İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BMG Yapı Malzemeleri İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ergün Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu!

SRC Lojistik Yapı Malzemeleri Metal Kimyasal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SRC Lojistik Yapı Malzemeleri Metal Kimyasal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Akyol tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Ataşehir, Yeni Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

MTİ Mimarlık Teknik İnşaat Gayrimenkul Restorasyon Turizm Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTİ Mimarlık Teknik İnşaat Gayrimenkul Restorasyon Turizm Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin Çiftçi tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu.

Serfin İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serfin İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Kayna tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Uzundere İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzundere İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Emeç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi, Adıyaman Caddesi'nde kuruldu.

Kristal Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kristal Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Özbağcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Öz Ay İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ay İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Özdemir, Satılmış Aydın tarafından 140 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Arena Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arena Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi, Metin Dağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Esenler, Turgut Reis Mahallesi, Şehit Ali Karahan Caddesi'nde kuruldu.

Yılkar Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılkar Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Karaduman tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli tarafından kuruldu.

Procon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Procon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Turgut Tolga İyitaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Büyükçekmece, Mimaroba Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı'nda kuruldu.

Saras İnşaat Otomotiv Turizm Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saras İnşaat Otomotiv Turizm Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ersin Sürer tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Bayrampaşa, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

yapı malzemeleri şirketi Akçansa Haberi

yapı malzemeleri şirketi Akçansa

Türkiye İşverenler Sendika Konfederasyonu (TİSK) önderliğinde ilk ulusal uygulamasını başlatan Küresel İşbaşında Eğitim Ağı (GAN), Türkiye’deki genç işsizliği sorununun çözümü için 21 üye şirketin desteğiyle bir yol haritası ortaya koymayı hedefliyor.


Akçansa İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Timur’un imzaladığı sözleşme kapsamında Akçansa, genç istihdamın azaltılması için çalışarak, gençlerin eğitim hayatından işgücü piyasasına geçişlerine destek verecek.



Hacıkamiloğlu: “Genç ve yenilikçi beyinleri aramızda görmek, Akçansa’ya güç katıyor”


Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, genç istihdamına verdikleri önemin altını çizerek, “Akçansa olarak, başarıya ulaşmada insan kaynağının büyük önem taşıdığının bilinciyle hareket ediyoruz. Bir yandan uyguladığımız İK politikaları sayesinde, çalışanlarımıza bireysel gelişim, yüksek performans ve başarı için her türlü olanağı sağlıyoruz. Her yıl aramıza 100 civarında yeni çalışan katılıyor. Diğer yandan da yeni mezunları da bünyemize...