18 / 04 / 2024

Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı bolu

Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı bolu

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Türkoğlu tarafından kuruldu.

Axess Kart, elektronik, mobilya ve yapı market alışverişlerinizde 75 TL chip paza kazandırıyor

Axess kredi kartınızla elektronik, mobilya ve yapı market sektörlerinden yapacağınız toplam 2000 Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 75 Türk Lirası değerinde chip para kazanma fırsatını kaçırmayın! İşte 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek kampanyanın detayları… 

Hunka Yapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hunka Yapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arhayat Özgür Bayazıtlı tarafından kuruldu.

Classymer Mermer Mobilya Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classymer Mermer Mobilya Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Veli Gültekin tarafından kuruldu.

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Gündoğdu tarafından kuruldu.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı başladı!

Malatya'da 6'ncısı düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. İnşaat, yapı, mobilya ve dekorasyon sektöründen yaklaşık 55 firmanın katılacağı fuar, 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Mobilya ve beyaz eşya sektöründe vergi bereketi!

KDV'nin yüzde 8'e düşürülmesi ve ÖTV'nin sıfırlanması mobilya ve beyaz eşya sektörünü canlandırdı. Yapılan yeni indirimlerle beraber mobilya sektöründe satışlar yüzde 55, beyaz eşya sektöründe ise yüzde 25 oranında arttı.

Mobilya ve beyaz eşyada vergi indi, hisse yükseldi!

Mobilya ve beyaz eşyada yapılan vergi düzenlemelerinin ardından Borsa İstanbul'da işlem gören sektör hisseleri hızla yükseldi.

Ayyap Yapı Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyap Yapı Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ahmet Ay tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu.

Şeşen Yapı Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şeşen Yapı Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL ile bugün Murat Şeşen tarafından kuruldu.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. tarafından Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi.

Kurtoğlu Laminant Mobilya ve Rispetto Mobilya TÜYAP Mobilya Fuarı’nda!

Türkiye’nin en büyük ve dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na Adıyamanlı “Kurtoğlu Laminant Mobilya” ve “Rispetto Mobilya” damga vuran firmalar oldular.

Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı bolu Haberi

Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı bolu

Bolu'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Alemdar İnşaat, 25-28 Nisan tarihleri arasında Bolu'da gerçekleşecek olan Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na yeni projeleri ile katılacak. 

Kalıcı Konutlar Fuar Alanı'nda yapılacak olan etkinlikte Bolulu ve çevre illerden gelen katılımcılar yeni projelerini vatandaşların beğenisine sunacak. Fuarı yüzlerce kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

Bolu Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre; Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar fuar hakkında açıklamalarda bulundu. Alemdar açıklamalarında şunları söyledi: İnşaat sektöründe ilimizde yaptığımız çalışmalarla Bolu halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak ve onları ev sahibi yapabilmek adına dönem dönem kolaylıklar sunuyoruz. Konut projelerimiz vatandaşlarımızla buluşturmak ve taleplerini almak adına Alemdar İnşaat Yapı, Mobilya ve Ev Tekstili Fuar'ında bizde yerimizi alacağız. Birbirinden güzel yeni projelerimiz vatandaşlarımıza...