20 / 04 / 2024

yapı net kç inşaat

yapı net kç inşaat

Yapı Net KÇ İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL'lik sermaye bedeliyle kuruldu...

Yapı Net KÇ İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Net KÇ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Rasim Çolak, Selamet Karaman ve Yalçın Çolak ortaklığıyla kuruldu...

Cafer Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Karlantuş ve Raşan Karlankuş Sulku imzasıyla kuruldu.

Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yasin Taşay, Yıldırım Oğur ve Ozan Çelikkaya imzasıyla kuruldu.

Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne açtığı tazminat davasını kazandı!

Kadıköy’ün önemli yeşil alanlarından Meteoroloji arsasına 4 adet gökdelen inşa eden Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne açtığı tazminat davasını bilirkişi raporuyla kazandı

Cunda Proje Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Cunda Proje Yapı Mimarlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Serdar Metin imzasıyla kuruldu.

Bostan Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostan Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Samı Faıssal ve Salem Abushawarıb tarafından 300 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

May Ada Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Ada Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Mustafa Ada tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy’de kuruldu.

Insteel Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Insteel Yapı Mimarlık Limited Şirketi 26 Eylül 2016 tarihinde kuruldu.

Algı Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Algı Yapı Mimarlık Limited Şirketi, Hilmi Kırmızıoğlu ve Ashkan Mansourı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

ÇMK Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇMK Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Çumak ve Turgay Çumak ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Gran Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gran Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mert Dağcı tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kocasinan'da kuruldu.

Fua Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fua Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Kılıç tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Taş Yapı, Kadıköy Belediyesi'ne 6 milyon TL'lik dava açtı!

Taş Yapı, Kadıköy Belediyesi'ne 6 milyon TL'lik zarar davası açtı, bilirkişi zararın miktarını 495 milyon TL çıkardı. Belediye raporu tanımadığını açıkladı.

Bapiroğlu Yapı Mimarlık Gıda Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bapiroğlu Yapı Mimarlık Gıda Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nafer Çapar tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

yapı net kç inşaat Haberi

yapı net kç inşaat


Yapı Net KÇ İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rasim Çolak, Selamet Karaman ve Yalçın Çolak tarafından kuruldu. 50 bin TL'lik sermaye ile kurulan firmanın kuruluş tarihi; 26 Şubat 2013.


Yapı Net KÇ İnşaat Şirketi'nin iş konusu içerisinde her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kanping,gibi turistik tesisleri, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek yer alıyor. 


Firmanın adresi: Merve Mahallesi, Atatürk Caddesi, No:310...