19 / 04 / 2024

yapı üünleri

yapı üünleri

YAPI ürünleri ihracatı için Afrika ülkeleri radara alındı. Bu çerçevede Yapı Fuarf na Kenya ve Nijerya gibi ülkelerden konuk olan heyetler ile görüşmelerde bulunuldu.

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Özer Karaböberli tarafından kuruldu.

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Uğur Coşkun tarafından kuruldu.

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Uğur Coşkun tarafından kuruldu.

Cla Yapı Denizcilik İskele Sistemleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cla Yapı Denizcilik İskele Sistemleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Furkan Erdoğan tarafından kuruldu.

Borpet Yapı Petrol Ürünleri Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borpet Yapı Petrol Ürünleri Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Kenan Aydın tarafından kuruldu.

Ukusa İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ukusa İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Halil Çiçek tarafından kuruldu.

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Seçil Selvili tarafından kuruldu.

İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Bahadır tarafından kuruldu.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hümeyra Özmen tarafından kuruldu.

Alkas İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkas İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Canbazoğlu tarafından kuruldu.

Barnum Demir Çelik Ürünleri İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Barnum Demir Çelik Ürünleri İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Barnum Demir Çelik Ürünleri İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

yapı üünleri Haberi

yapı üünleri

Fuarda heyetlere ürünlerini tanıtan URTİM'in Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, iskele kalıp sistemlerinde hedef büyüttüklerini belirtti. Urfalılar, şunları kaydetti: "Yapı Fuarında bu sene Türkiye'nin hedef bölgeleri içinde yer alan Afrika ağırlanıyor. Konuk ülkeler Kenya, Nijerya ve Mozambik. Çok doğru bir seçim yapılmış, senede 35 milyar dolar inşaat ürünleri ithal eden Kenya, Nijerya ve Mozambik yapı sektörünün yoğun olduğu ülkeler. Yapı Fuarf nın Türkiye yapı sektörüne faydalı olacağı kanaatindeyim. Bu sene fuarda rafinerilerde yararlanılan teknik izolasyon iskelelerini sergiledik. Gap İnşaat'ın Türkmenistan için yaptığı Gübre Fabrikası, izmir'de Asya'nın en büyük Star rafinerisi, Ventek'in Irak Rafineri Projesi ve Azerbaycan Termik Santrali gibi projelerimizde de bu ürünümüzü kullanıyoruz. Rafinerilerde tüm dünyayı hedefliyoruz. Houston'da görüştüğümüz rafineriler var. Türkiye'de en çok rafineri referansı olan şirket...