19 / 04 / 2024

Yapı ve İnşaat Gayrimenkul Fuarı hatay

Yapı ve İnşaat Gayrimenkul Fuarı hatay

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs’ta gerçekleştirilen.İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Alakuş, Birçok siyasinin, iş adamının yanı sıra inşaat malzemeleri, inşaat makineleri, emlakçıları, büyük iş makineleri ve gayrimenkulcüleri bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Mien Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mien Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Aşçı tarafından kuruldu.

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Babar ve Yunus Babar ortaklığında kuruldu.

Radem Park Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radem Park Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kılıç tarafından kuruldu.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyatlı, Ali Beyatlı, Emre Yiğit ve Mustafa Beyatlı ortaklığında kuruldu.

Ayin Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayin Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oktulmuş tarafından kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Borbey Beton Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borbey Beton Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Yılmaz tarafından kuruldu.

Tolerans Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tolerans Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 8 milyon TL sermaye bedeli ile Sefer Turan tarafından kuruldu.

İnovin Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İnovin Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge Çakmak tarafından kuruldu.

Ayos Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayos Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Şirin tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

İzonew Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzonew Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Çavuş tarafından kuruldu.

Yapı ve İnşaat Gayrimenkul Fuarı hatay Haberi

Yapı ve İnşaat Gayrimenkul Fuarı hatay

İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, Yapı ve İnşaat Gayrimenkul Fuarı'nda üretici ve tüketici firmaları bir araya getirerek büyük bir pazar alanı oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.


Alakuş, 3-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Hatay'da birincisi düzenlenecek olan Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı ile ilgili açıklamada bulundu. Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan İnşaatçılar ve Boyacılar Odası başkanı Mehmet Alakuş, 25 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı'na 81 ilden katılımcıları beklediklerini belirtti.


Alakuş, Birçok siyasinin, iş adamının yanı sıra inşaat malzemeleri, inşaat makineleri, emlakçıları, büyük iş makineleri ve gayrimenkulcüleri bir araya getirmeyi hedeflediklerini kaydederek, "TOBB ve KOSGEB desteğiyle düzenlenen 1. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı, sektörde Akdeniz ve Ortadoğu bölgesinin platformu olmayı öngörüyor. Birçok siyasinin, iş...