23 / 04 / 2024

Yapıkent Grup İnşaat nerede

Yapıkent Grup İnşaat nerede

Yapıkent Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İkram Erez tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Tarhan Grup İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tarhan Grup İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Tarhan tarafından kuruldu.

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ülvan tarafından kuruldu.

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Acet Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Acet Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ensar Acet ve Acet Yapı İnşaat Gayr. Ener. Gıda Tur. Tic. LTD. Şti. ortaklığında kuruldu.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Crn Grup Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crn Grup Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yeşim Biyik tarafından kuruldu.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Prodem Grup Yapı Plastik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodem Grup Yapı Plastik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Zülfikar Karakoç tarafından kuruldu. 

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Yapıkent Grup İnşaat nerede Haberi

Yapıkent Grup İnşaat nerede

Yapıkent Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İkram Erez tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu. 


Yapıkent Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak.   3-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi ve diğer gayrimenkulleri satın alabilir, satabilir, parsellere bölerek hakiki ve hükmi şahıslara satmak üzere hukuki, mali ve ticari işlemler ile mevzi imar projeleri ve diğer projeleri yapım ile intifa, irtifa,...