26 / 04 / 2024

Yapıkredi Plaza değerleme raporu

Yapıkredi Plaza değerleme raporu

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde yer alan Yapıkredi Plaza'nın bağımsız bölüm değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Özderici GYO Yapıkredi Plaza 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde yer alan Yapıkredi Plaza'nın bağımsız bölümlerine ait 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Özderici GYO Yapıkredi Plaza 2017 değerleme raporu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yapıkredi Plaza bağımsız bölüm değerleme raporunu yayınladı.

Beşiktaş Yapıkredi Plaza'nın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beşiktaş'ın Rumelihisarı mahallesi'nde bulunan Yapıkredi Plaza'ya ait 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Özderici, Yapıkredi Plaza'nın revize ekspertiz raporunu yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Beşiktaş'taki Yapıkredi Plaza'nın bağımsız bölüme ait 2015 yılı Revize ekspertiz raporunu yayınladı.

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlar acil olarak baksın. Son dakika açıklaması geldi

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlarla ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Son dakika açıklaması kısa bir süre önce geldi. İşte detaylar...

Gayrimenkul değerleme nedir?

Gayrimenkul değerleme, kredi teminatları ve artan sigorta kapsamları açısından önemli bir kavramdır. Gayrimenkul alanında önemli bir kavram olduğu için bilinmesi gerekir. Peki gayrimenkul değerleme nedir, neden yapılır ve kim tarafından yapılır? İşte gayrimenkul değerleme konusu hakkında detaylar...

Yapı Kredi son kez duyurdu! 31 Temmuz’a kadar adınıza 500 TL tanımlanacak!

Gıdadan akaryakıta, tatilden teknolojiye kadar her alana ilişkin kampanyalar hazırlayarak müşterilerinin yüzünü güldüren Yapı Kredi, şimdi de giyim sektörüne yönelik düzenlediği kampanyayla müşterilerine hediye puan vereceğini açıkladı.

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Yapı Kredi'den bomba emekli promosyon atağı. Promosyon miktarı değişti

Temmuz ayından itibaren emekli maaşlarına zam gelmesi bekleniyor. Emekli maaşlarına zam gelmeden önce bankalar da promosyon atağına başladı. Yapı Kredi, emekli promosyon yarışında ben de varım diyerek önemli bir açıklama yayınladı.

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

Arkadaşını davet et o da kazansın sen de! Yapı Kredi'den çılgın kampanya 

Banka kampanyaları 2023 Mayıs ayında tüm süratiyle devam ediyor. Müşteri çekmeye çalışan bankalar cezbedici avantajlar sunuyor. Şimdi de Yapı Kredi'nin kampanyası gündeme geldi. Yeni müşterilerine 600 TL para puan hediye ediyor. Yapı Kredi'nin, 600 TL para hediye ettiği kampanyanın koşulları.

Yapı Kredi mobil müşterilerine özel Arçelik Telve’lerde yüzde 40 indirim!

Arçelik ile Yapı Kredi Bankası işbirliğinin kazananı kahve sevenler oldu. Arçelik’in internet sitesindeki kampanyada Yapı Kredi mobil’de yeni müşteri olanları Arçelik Telve kahve makinelerinde tüm indirimlere ek yüzde 40 indirim bekliyor.

Emekli promosyonunda attığı deparla Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'ı geri bırakan Yapı Kredi, İş Bankası'na kafa tuttu

Emekli promosyonlarında yarış devam ediyor. Yaptığı atakla birlikte Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'nı geride bırakan Yapı Kredi, şimdi de İş Bankası'na kafa tuttu. Gelin hep birlikte Yapı Kredi'nin deparının ayrıntılarına bakalım.

3 bin 4 bin 5 bin TL değil! Yapı Kredi de emekli promosyon miktarını açıkladı

Emeklilere vereceği promosyon tutarını açıklayan bankalardan biri de Yapı Kredi oldu. İşte Yapı Kredi tarafından verilecek promosyon miktarı.

Ne 2 bin ne de 6 bin TL! Emekli promosyonunda çılgınlık yapan Yapı Kredi vereceği miktarı açıkladı

Bankaların emekli promosyonlarıyla ilgili açıklamaları hız kesmeden devam ediyor. Akbank, Kuveyt Türk ve İş Bankası'nın ardından Yapı Kredi'de emeklilere vereceği promosyonun miktarını açıkladı.

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'dan 13.5 milyon TL'ye ofis aldı!

Koray GYO'nun merkez ofis olarak kullandığı Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 26 no'lu bağımsız bölümün KDV dahil 13 milyon 570 bin TL bedel karşılığında satın alınmasına ilişkin sözleşme imzalandı.

Yapıkredi Plaza değerleme raporu Haberi

Yapıkredi Plaza değerleme raporu

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yapıkredi Plaza Bağımsız bölüm değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Özderici GYO tarafından yapılan açıklama şu şekilde;
İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi 1403 Ada, 648 no'lu parsel üzerine kayıtlı olan C Blok 25 no'lu bağımsız bölüme ait 2018 yılı revize ekspertiz raporu ekte yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine...