25 / 04 / 2024

Yapım Gayrimenkul

Yapım Gayrimenkul

Yapım Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Anonim Şirketi, Birol Duman tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Alkar Yapı Mühendislik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkar Yapı Mühendislik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Al tarafından kuruldu.

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ataşehir’de yapıldı. 

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Hayri, Fatma Songurtekin ve Mahmut Başkara ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sahipleri için yol yapım giderlerinde yeni dönem!

Belediye Gelirleri Kanunu Harcamalarına Katılma Payı Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Gayrimenkul sahiplerinden yol yapım giderlerinin 3’te 1’i ‘Yol Harcamalarına Katılma Payı’ adı altında alınabiliyordu. Değişiklik ile bu madde zorunluluktan çıkacak. 

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli yapıldı!

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli gerçekleştirildi. Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Beyoğlu'nda 31.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 4.1 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Keçecipiri Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 31.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Yapım Gayrimenkul Haberi

Yapım Gayrimenkul

Yapım Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Anonim Şirketi, Birol Duman tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 14 Mart günü kurulan Yapım Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Anonim Şriketi iş konusu; Her türlü gayrimenkuller konutlar siteler daireler araziler arsalar ve her türlü taşınmazın alımını satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir kiralayabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yapım Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Anonim Şirketi adres: Aksaray, Kemalpaşa Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:...