26 / 04 / 2024

yapıtek hes türbin imalatı

yapıtek hes türbin imalatı

Bünyelerindeki Marbeyaz firmasının HES'ler için hidrolik türbin ve elektromekanik ekipman üretimi gerçekleştireceğini belirten Yapı-Tek Grup CEO'su Günay Köse, türbin imalatı projeleri için yaklaşık 25 milyon euro bütçe ayırdıklarını açıkladı....

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 80,3 oranında yükseldi

Türkiye’de geçen sene trafiği kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki seneye oranla yüzde 80,3 yükselerek 2 milyon 290 bin 280 oldu. Bu dönemde 31 bin 721 taşıtın ise kaydı silindiği belirtildi. Böylelikle trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı 2 milyon 258 bin 559 artış gösterdi.

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Emir Esen tarafından kuruldu.

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Keser tarafından kuruldu.

Baev Yapı Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baev Yapı Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şakir Bakış tarafından kuruldu.

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Fiyatlar tek tek düştü! Demir fiyatları ne kadar? 2 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından bugün bir indirim daha geldi. Kalın ve ince demir fiyatları tek tek düştü. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 2 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı konuştu: Tek ülke Türkiye

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Avrupa başta olmak üzere birçok ülkenin resesyon riski ile karşı karşıya olduğunu dile getirirken, "Resesyon konusu konuşulmayan tek ülke Türkiye” diye konuştu. Başkan Kavcıoğlu, son beş yılın en düşük faiz oranlarının uygulandığını kaydetti.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Baumek Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumek Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Mehmet Çağlar tarafından kuruldu.

6 bankada resmen deprem yaşanıyor! ING, Garanti, TEB, Yapı Kredi, Kuveyt Türk, QNB, peş peşe duyurdu! Duyanlar inanamadı

6 bankada resmen deprem yaşanıyor... ING, Garanti, TEB, Yapı Kredi, Kuveyt Türk, QNB, peş peşe duyurdu! Duyanlar inanamadı... İşte detaylar...

Casastroy Yapı Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casastroy Yapı Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Cihan Sezigen tarafından kuruldu.

Avrupa'nın en çok altın madenciliği yapılan ülkesi Türkiye'de uzmanlar ikiye ayrıldı! Altın mı, çevre ve insan mı?

Avrupa kıtasında en çok altın madenciliği yapılan ve 19 adet aktif altın madeni bulunan Türkiye'de, altın madenciliği tartışmaları yeniden alevlendi. Uzmanlar, altın madenciliğinin çevreye ve halk sağlığına olan etkilerine ilişkin konuştu...

yapıtek hes türbin imalatı Haberi

yapıtek hes türbin imalatı


Bünyelerindeki Marbeyaz firmasının HES'ler için hidrolik türbin ve elektromekanik ekipman üretimi gerçekleştireceğini belirten Yapı-Tek Grup CEO'su Günay Köse, türbin imalatı projeleri için yaklaşık 25 milyon euro bütçe ayırdıklarını açıkladı. Enerji, inşaat, sanayi ve yazılım alanındaki 20'den fazla şirketiyle büyüyen Yapı-Tek Grubu, hidro elektrik santralleri (HES) için hidrolik türbin ve elektromekanik ekipmanların üretimini gerçekleştirecek. Grubun enerji şirketi olan Marbeyaz'm bunun için Ekonomi Bakanlığı'ndan Stratejik Yatırım Teşvik Belgesi aldığını söyleyen Yapı-Tek Grup CEO'su Günay Köse, türbin imalatı projeleri için yaklaşık 25 milyon euro bütçe ayırdıklarım ve çalışmaya 6 milyon euro'luk yatırımla başladıklarını açıkladı. Yalova Üniversitesi ile birlikte ENAR Programı'na bu yıl başvurusu yapılan ve 300 kWh ölçekli mobil HES ünitesi geliştirilmesine yönelik proje için 1-20 MW güçteki türbinlerin üretimine dönük olarak...