27 / 04 / 2024

yapracık ankara toki başvuru

yapracık ankara toki başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara - Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında bodrum ve zemin kattaki 82 konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvurusu için son 4 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara - Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında bodrum ve zemin kattaki 82 konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru dönemi bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara - Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında bodrum ve zemin kattaki 82 konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak...

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Ankapark kamulaştı! Sembol yatırım artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin!

Ankapark, sonunda kamulaştı. Yükümlülüklerini yerine getiremeyen işletmeci şirkete tanınan yasal süre tamamlandı. Batık haldeki 750 milyon dolarlık tematik eğlence merkezi Ankapark, içindeki kırık dökük oyuncaklarla artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin malı.

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 10 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri!

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 28 Mayıs tarihinde başlıyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Mayıs'ta başlıyor.

Ankara Yapracık TOKİ başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yapracık projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Yapracık Emporia AVM Ağustos 2018'de açılıyor!

Ankara Yapracık'ta inşaatı hızla devam eden Emporia Alışveriş Merkezi, Ağustos 2018'de kapılarını açacak...

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

yapracık ankara toki başvuru Haberi

yapracık ankara toki başvuru


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara - Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında bodrum ve zemin kattaki 82 konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa çıktı. TOKİ Ankara Yapracık Konutları'nda son başvurular 30 Eylül'de (yarın) yapılacak. 



Ankara - Yapracık Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bilkent Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 26 Eylül – 30 Eylül 2013 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.



Detaylı bilgi için