29 / 03 / 2024

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat adres 

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat adres 

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Acıbiber tarafından kuruldu.

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Acıbiber tarafından kuruldu.

Any Otelcilik Turizm Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Any Otelcilik Turizm Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Özata tarafından kuruldu.

Ph Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ph Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayram tarafından kuruldu.

Ferla Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferla Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Altun tarafından kuruldu.

Aktay Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktay Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Taytan ve Osman Aksan ortaklığında kuruldu.

Balat 1890 Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balat 1890 Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Değerli, Barış Çekin ve Mehmet Cem Öz ortaklığında kuruldu.

Nova Star Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Star Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Oktay İmral tarafından kuruldu.

Özer Otelcilik Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özer Otelcilik Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Özer tarafından kuruldu.

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Selim Kuşbey tarafından kuruldu.

Hera Suit Otelcilik Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Suit Otelcilik Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Ekmekci tarafından kuruldu.

Masro Otelcilik Turizm Seyahat Organizasyon Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masro Otelcilik Turizm Seyahat Organizasyon Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar2da 400 bin TL sermaye bedeli ile Engin Şen ve Osams Zeinhom H aly ortaklığında kuruldu.

Verde Otelcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verde Otelcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gün tarafından kuruldu.

Nostalji Otelcilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Nostalji Otelcilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alkan ve Mehmet Ali Geçer ortaklığında kuruldu. 

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat adres  Haberi

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat adres 

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Acıbiber tarafından kuruldu.

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTELCİLİK a. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları...