26 / 04 / 2024

Yaşam evi projesi

Yaşam evi projesi

Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı tarafından Yeşilçam sanatçıları için Yaşam Evi projesi hayata geçiriliyor. Projenin temel atma töreni Ekim ayında gerçekleşecek.

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

İHH, İdlib'de Yaşam Evleri projesiyle briket ev inşa edecek!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'deki iş savaş sebebiyle İdlib'e göç eden Suriyelileri daha iyi imkanlara kavuşturmak için  "Yaşam Evleri" projesi kapsamında 40 metrekarelik briket evler inşa edecek.

AFAD, Hırvatistan’a 100 yaşam evi konteyner gönderdi!

AFAD, Hırvatistan’da 29 Aralık’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremle sarsılan afetzedeler için 100 yaşam evi konteyner gönderdi.

TCDD'den Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi açıklaması!

TCDD Genel Müdürlüğü, Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi'yle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Başakşehir'e V Mall Yaşam Merkezi geliyor!

V Mall Yaşam Merkezi projesi İstanbul’un en gözde ilçeleri arasında yer alan Başakşehir’de Emlak Konut GYO’dan alınan arsa üzerinde hayata geçiriliyor...

Türkiye'nin ilk Kadın Yaşam Evi Kadıköy'de açıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Kadın Yaşam Evi"nde, şiddete maruz bırakılan kadınlar, 12 yaşından büyük oğlu veya özel gereksinime ihtiyacı olan çocuğuyla kalabilecek.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

'Esenler'in sosyal yaşam alanı projesi durduruldu' iddiası!

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğunu iddia etti.

Deniz Feneri İdlib'de Acil Yaşam Evleri yapacak!

Deniz Feneri Derneği'nden İdlib'de  "Acil Yaşam Evleri Projesi" kapsamında ilk etapta 500 ev yapacağı açıklaması geldi...

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

Yaşam evi projesi Haberi

Yaşam evi projesi

2015 yılında kurulan Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı'nın bakıma muhtaç Yeşilçam sanatçılarının ev sıcaklığındaki konaklamalarını ücretsiz sağlayacak olan huzurevi projesi için ilk tanıtım gecesi düzenlendi.


Temel atma töreninin Ekim 2017'de gerçekleştirilmesi planlanan Yaşam Evi projesi için; 18 Ağustos Cuma günü Bodrum Kalesi'nde Yeşilçam Sinema Emekçileri Ahde Vefa Ödülleri ve Yeşilçam Film Müzikleri gecesi gerçekleşecek


Yılmaz Murgül sahneye çıkacağı geceye Selda Alkor, Nilüfer Aydan, İlyas Salman, Salih Güney, Seren Serengil ve Murat Arkın gibi sanat ve medya dünyasının tanınmış isimler de katılım...