20 / 04 / 2024

Yaşam Vadisi 2. Etap ihalesi

Yaşam Vadisi 2. Etap ihalesi

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

İstanbul'dan 'Daha iyi konut ve yaşam' için göç katlandı! 5 senede 2,2 milyon kişi megakentten göç etti! 

Resmi verilere göre son 5 senede 2,2 milyon kişi İstanbul’dan diğer kentlere göç etti. En büyük göç nedenlerinden biri de “daha iyi konut ve yaşam koşulları” oldu. İşte ayrıntılar...

Platin Loca'da yaşam 2 ay sonra başlıyor! 

Platin Loca projesinde yaşam 2 ay sonra başlıyor. Peki Platin Loca projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Platin Loca projesi ile ilgili merak edilenler... 

Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu

İstanbul Beylikdüzü'nden yapımına devam edilen Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu. 3 etap halinde planlanan Kavaklıdere’de toplamda 4,5 kilometrelik bir alanda 301 bin metrekarelik yaşam vadisi çalışmaları yapılıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! Yaşam Vadisi 2. Etap kiraya verilecek!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 3. Etap açılış için gün sayıyor!

1 milyon 200 bin metrekarelik alanıyla mega kent İstanbul'un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi'nin yeni etap çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Maltepe 'Yaşam Vadisi' ile nefes alacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü'nde gün boyu süren etkinliklerin akşamında binlerce vatandaş 23 Nisan kortejinde bir araya gelerek hem 23 Nisan’ı hem de Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılışını kutladı. 

Yaşam Vadisi 2. Etap ihalesi Haberi

Yaşam Vadisi 2. Etap ihalesi

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Adnan Kahveci Mahallesi Kışla Caddesine cepheli Anadolu Cad. ile Batı Trakya Bulvarı arasında kalan Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, taşınmaz için belirlenen aylık kira bedeli 60 bin TL+KDV.

10 yıllık tahmini kira bedelinin 7 milyon 200 bin TL+KDV olarak belirlendiği gayrimenkul için belirlenen geçici teminat bedeli ise 216 bin TL.

Yatırımcıların merakla beklediği ihale 2 Haziran 2022 tarihinde Beylikdüzü Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...


YAŞAM VADİSİ 2. ETAP İŞLETİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığından:
Tasarruf hakkı Belediyemize ait Adnan Kahveci Mahallesi Kışla Caddesine cepheli Anadolu Cad. ile Batı Trakya Bulvarı arasında kalan Yaşam Vadisi 2.Etap alanında...