25 / 04 / 2024

Yasemin Evleri kampanya

Yasemin Evleri kampanya

Yasemin Evler projesinde 2+1 116’m2’den 5+2 298 m2’ye kadar değişen daire tipleri yer alıyor. Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda.

Yasemin Evleri'nde kişiye özel ödeme planı!

Balkaya İnşaat, 14 ay sonra teslim edilecek projede yatırımcının kar oranını garanti altına alarak projesine olan güvenini ortaya koyuyor. Projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor.

Yasemin Evleri'nde teslimler 14 ay sonra!

Beylikdüzü’nün sayfiye yeri olarak da nitelendirilen ve her geçen gün gelişen bölgesi Kavaklı’da şehrin patırtısını arkanıza alıp, yüzünüzü denize döneceğiniz, huzurlu bir yaşam alanı yükselmeye devam ediyor.

Balkaya İnşaat Yasemin Evleri'nde yüzde 30 peşinatla!

Balkaya İnşaat, Yasemin Evler projesinde bir ilke imza atıyor. Projeden oturum veya yatırım amaçlı alım yapanlara Para Kazandırma garantisi veriliyor. Yüzde 30 peşinat ödenen projede yatırım yapanları ise teslimde kötü sürprizler beklemiyor.

Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı: Yüzde 10+yüzde 15 indirim!

Sur Tatil Evleri Antalya projesi hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10+yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya müjdesi! Yenişehir Evleri'nde 7500 lira taksitle ev sahibi olma imkanı

İstanbul'da ilk evini alacaklara müjdeli haber geldi. Vatandaşlar kampanya kapsamında Yenişehir Evleri'ne yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde yüzde 20 indirim fırsatı!

Sur Yapı imzasıyla yükselen Topkapı Evleri projesinde ''Rahat Bi’ Nefes Almak için Sur Yapı Topkapı Evleri'ne gelin'' kampanyası başladı. Kampanya kapsamında  cazip ödeme avantajı sunuluyor.

Sancaktepe Adres Koru Evleri'nde görülmemiş kampanya!

İnşaat sektörünün 45 yıllık köklü ve güvenilir markası Bayraktar İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçirdiği 'Adres Koru Evleri’ne özel eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. 

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018!

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. ''Bahçesi Narlı, Alması Karlı İçinde Mutluluk Saklı'' sloganıyla tanıtılan proje EYG Grup imzasını taşıyor. 

Körfez Evleri'nde gurbetçiye ev sahibi olma fırsatı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde konut üreten Ege-Koop yeni projesi Körfez Evleri için yeni bir kampanya başlattı. Projede euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. Gurbetçilere ev sahibi olma imkanı sunuldu.

Dikran Masis ve Yasemin Masis İngiltere'den ev aldı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden işadamı Dikran Masis ve mimar Yasemin Masis, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinden ev aldı. Çift, evleri için 38 milyon 500 bin lira ödedi.

Banu Evleri 2'de Anner Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye!

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri 2 projesinde Anneler Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye ediliyor. Kampanya projeden konut alan herkes için Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olacak. 

İstanbul Panorama Evleri kampanya 2018!

498 daire ile 19 ticari birimden meydana gelen İstanbul Panorama Evleri'nde satışlar devam ediyor. İşte İstanbul Panorama Evleri kampanya 2018 bilgileri..

Tepe Aura Çekmeköy kampanya 2017!

16 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılan Tepe Aura Çekmeköy Evleri 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 98 konuttan oluşacak. İşte Tepe Aura Çekmeköy kampanya 2017...

Larissa Göl Evleri'nde 1000 TL taksitle ev!

ERDN İnşaat ve Gayrimenkul imzasıyla İzmir Menemen'de hayata geçirilen Larissa Göl Evleri'nde yeni kampanya başladı.

Soyak Konforia Evleri 2017 kampanyalı ödeme şekli!

Soyak Konforia Evleri 2017 kampanyalı ödeme şekli kapsamında peşinatsız ve ara ödemesiz konut sahibi olmak mümkün. Soyak Yapı imzasıyla yükselen Konforia Evleri için uygulanan kampanya 17 Ekim'e kadar devam edecek...

Yasemin Evleri kampanya Haberi

Yasemin Evleri kampanya

Yasemin Evleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Yasemin Evleri Kavaklı Projesinde, %10 Peşinatla Şehrin gürültüsünden uzak, Deniz manzaralı dairenizi hemen alın 36 Ay sıfır faiz imkanıyla rahat rahat ödeyin. Üstelik Mayıs 2017'de oturum başlıyor. 


Yasemin Evler projesinde 2+1 116’m2’den 5+2 298 m2’ye kadar değişen daire tipleri yer alıyor. Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda. İster konut, ister Ticari alan ihtiyaçlarınıza göre bir yer Yasemin Evlerinde. 


İster Yatırımlık, ama en çok oturumluk…

Her geçen gün büyüyen İstanbul’da yatırımcıları cezbeden birkaç bölgeden biri de Kavaklı’dır. Bölgeye gelen Kolejler, Metrobüs ve yapımına başlanan sahil bandı bölgenin değerini arttırmaya başladı bile. 


Yasemin Evleri yatırımcılar için de cazip bir proje. Yatırım için gelen pek çok ziyaretçinin proje ve...