20 / 04 / 2024

yasemin evleri satılık

yasemin evleri satılık

Yasemin Evler projesinde 2+1 116’m2’den 5+2 298 m2’ye kadar değişen daire tipleri yer alıyor. Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda.

Yasemin Evleri Beylikdüzü'nün değerlenen bölgesi Kavaklı'da!

Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda. İster konut, ister Ticari alan ihtiyaçlarınıza göre bir yer Yasemin Evlerinde.

Yasemin Evleri'nde 36 ay 0 faizle!

Her geçen gün büyüyen İstanbul’da yatırımcıları cezbeden birkaç bölgeden biri de Kavaklı’dır. Bölgeye gelen Kolejler, Metrobüs ve yapımına başlanan sahil bandı bölgenin değerini arttırmaya başladı bile.

Beylikdüzü Yasemin Evleri'nde yüzde 30 peşinatla!

Balkaya İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde hayata geçirilen “YASEMİN EVLER” projesinde kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. 14 ay sonra teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor.

Yasemin Evleri'nde kişiye özel ödeme planı!

Balkaya İnşaat, 14 ay sonra teslim edilecek projede yatırımcının kar oranını garanti altına alarak projesine olan güvenini ortaya koyuyor. Projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor.

Yasemin Evleri'nde teslimler 14 ay sonra!

Beylikdüzü’nün sayfiye yeri olarak da nitelendirilen ve her geçen gün gelişen bölgesi Kavaklı’da şehrin patırtısını arkanıza alıp, yüzünüzü denize döneceğiniz, huzurlu bir yaşam alanı yükselmeye devam ediyor.

Beylikdüzü Yasemin Evleri'nde 304 bin 500 TL'ye!

Balkaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Yasemin Evleri 87 adet daireden meydana geliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde bulunuyor.

Yasemin Evleri Konya'da 128 bin liraya!

Seha Yapı Konya Yasemin Evleri'nde fiyatlar 128 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar 2014 Nisan'da teslim edilecek

Westside İstanbul Evleri satılık!

Westside İstanbul Evleri satılık daire sayısı 1115, dükkan sayısı ise 166 olarak belirlendi. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor.

Sultanbeyli İdilia Evleri satılık!

Sultanbeyli İdilia Evleri satılık daire fiyatları 226 bin TL'den başlıyor ve 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Proje 7 konut bloğu ve 1 ticari blok olarak hayata geçiriliyor.

Zekeriyaköy Köy Evleri satılık daire!

Zekeriyaköy Köy Evleri satılık daire fiyatları 550 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Terrace Mix Evleri satılık!

Terrace Mix Evleri satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje metro ve metrobüse yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Körfezkent 4 Evleri satılık!

Körfezkent 4 Evleri satılık daire fiyatları 165 bin TL ile 617 bin TL arasında değişiyor. 1.096 tane daire ve 28 tane ticari birimden meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar Evleri satılık!

İş GYO Manzara Adalar Evleri satılık daire fiyatları 267 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Bakırköy Semerkand Line Evleri satılık!

Bakırköy Semerkand Line Evleri satılık daire fiyatları 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 50 peşinat ödenmesi durumunda kalan bedel için firma bünyesinde kredi imkanı sağlanıyor.

Sur Yapı Vitrin Evleri satılık!

Sur Yapı Vitrin Evleri satılık daire sayısı 289 olarak belirlendi. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede daire fiyatları 287 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Tekfen Hep İstanbul Evleri satılık!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanan Tekfen Hep İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 193 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerim Nisan 2017'de yapılması planlanıyor.

YDA Park Avenue Evleri satılık!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hayata geçirilen YDA Park Avenue Evleri satılık daire fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 133 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Kestanepark Evleri satılık!

Kestanepark Evleri satılık daire alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

Sky Bahçeşehir Evleri satılık!

Sky Bahçeşehir Evleri satılık daire tipleri arasında 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı alternatifler yer alıyor. Projenin ön talep süreci devam ediyor.

Mesa Çamlıca Evleri satılık!

Mesa Çamlıca Evleri satılık daire büyüklükleri 240 metrekareden başlıyor ve 950 metrekareye kadar ulaşıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 113 adet daire yer alıyor.

yasemin evleri satılık Haberi

yasemin evleri satılık

Yasemin Evleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Yasemin Evleri Kavaklı Projesinde, %10 Peşinatla Şehrin gürültüsünden uzak, Deniz manzaralı dairenizi hemen alın 36 Ay sıfır faiz imkanıyla rahat rahat ödeyin. Üstelik Mayıs 2017'de oturum başlıyor. 


Yasemin Evler projesinde 2+1 116’m2’den 5+2 298 m2’ye kadar değişen daire tipleri yer alıyor. Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda. İster konut, ister Ticari alan ihtiyaçlarınıza göre bir yer Yasemin Evlerinde. 




İster Yatırımlık, ama en çok oturumluk…

Her geçen gün büyüyen İstanbul’da yatırımcıları cezbeden birkaç bölgeden biri de Kavaklı’dır. Bölgeye gelen Kolejler, Metrobüs ve yapımına başlanan sahil bandı bölgenin değerini arttırmaya başladı bile. 


Yasemin Evleri yatırımcılar için de cazip bir proje. Yatırım için gelen pek çok ziyaretçinin proje ve bölgeden...