26 / 04 / 2024

Yasin Özdemir

Yasin Özdemir

Demege İnşaat Elektrik ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım 2013 tarihinde Sultanbeyli'de kuruldu

Borsada düşüşler ve yükselişler bitmez: Kazanan doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlar olur!

Değer Yatırımcısı Yasin Özdemir, X sosyal medya hesabından Borsada yaşanan düşüş ve yükselişler ile ilgili açıklama yaptı ve "Kazanan kesinlikle doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlardır" dedi. İşte Özdemir'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

Sentor Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sentor Yapı Denetim Limited Şirketi Şişli'de Yasin Özdemir tarafından kuruldu.

Raht Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Raht Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Musa Karadaş, Yasin Özdemir ve Cemal Kasap imzasıyla kuruldu.

Özdemir Country'de 376 bin TL'ye 4+1!

Özdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Özdemir Country projesi 198 daireden meydana geliyor. Projede daireler 80 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

Özdemir Country Balıkesir'de yüzde 1 KDV'yle!

Özdemir Country projesinde dairelerin alanları 31,74 metrekareden başlıyor 189,72 metrekareye kadar ulaşıyor. 8 blok halinde yükselen projede toplamda 198 daire yer alıyor.

Akçay Özdemir Country'de 2+1 daireler 170 bin TL'ye!

Özdemir Country'de toplamda 198 adet daire yer alıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Akçay Özdemir Country'de 133 bin TL'ye 1+1!

Balıkesir Akçay'da Özdemir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Özdemir Country projesinde 198 adet daire bulunuyor. Projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 133 bin TL'den başlıyor.

Özdemir Country'de yüzde 1 KDV'yle 80 bin TL'ye!

Özdemir Country projesinde daire seçenekleri stüdyo ile 4 oda 1 salon arasında değişiklik gösteriyor. Balıkesir'e bağlı Akçay'da hayata geçirilen projede fiyatlarda yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Balıkesir Özdemir Country'de banka kredili ödeme imkanıyla!

Balıkesir'e bağlı Akçay'da inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 31,74 metrekare ile 189,72 metrekare arasında değişiyor. Toplamda 198 adet daireden meydana gelen Özdemir Country'de 1+0 ile 4+1 arasında daireler bulunuyor.

Akçay Özdemir Country'de hemen teslim daireler!

Özdemir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Özdemir Country projesinde toplam 198 adet daire bulunuyor. Fiyatların 80 bin TL'den başladığı proje 8 bloktan oluşuyor.

Akçay Özdemir Country'de 3+1 daireler 330 bin TL'ye!

Daire alanlarının 31,74 metrekare ile 189,72 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede 1+0'dan 4+1'e kadar daireler yer alıyor. Balıkesir'de inşa edilen Özdemir Country'de 198 adet daire bulunuyor.

Mehmet Özdemir Nebioğlu İlkokulu inşaatını inceledi!

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma’ya bağlı Nebioğlu beldesinde ziyaret bulundu.

Balıkesir Özdemir Country'de daireler hemen teslim! 80 bin TL'ye!

Özdemir İnşaat tarafından Balıkesir Akçay'da hayata geçirilen projede toplamda 198 adet daire yer alıyor. Fİyatlara yüzde 1 KDV dahil edilen Özdemir Country'de teslimler hemen yapılıyor.

Yasin Özdemir Haberi

Yasin Özdemir

Demege İnşaat Elektrik ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Demege İnşaat Elektrik ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat malzemesinin alımını satımını imalatını ithalatını ve ihracatının yapılması veya yaptırılması ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Demege İnşaat Elektrik ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Güneş Sokak,...