18 / 04 / 2024

yataş Yavuz Altop

yataş Yavuz Altop

Kayseri’de 2 dönüm arazide kurulan ve bugün dev bir marka haline gelen Yataş’ın hikayesini şirketin sahibi Yavuz Altop’tan dinledik. Sektörde ilklere imza atan Altop, bugün Türkiye’nin en çok satan yatak markasının sahibi.

Yataş yurt dışındaki mağaza sayısını 86'ya çıkaracak!

Yataş, yurt dışındaki mağazasını sayısını 60'a çıkardı. Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, 2018'in sonuna kadar 25 mağaza daha açacaklarını söyledi. 

Yavuz Altop: Yatırımcıya değil, tüketiciye cesaret lazım!

Yataş Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, "Vatandaş zaten borçla evini alıyor, kendimi bir eve atayım da ileride mobilya değiştiririm diyor. Öyle bir zenginleşme yok. Bir de evler küçük küçük. Eşyalar küçülüyor ve birden çok işe yarayacak. " dedi.

Yataş’ın hikayesini şirket sahibi Yavuz Altop anlattı!

Kayseri’de 2 dönüm arazide kurulan ve bugün dev bir marka haline gelen Yataş’ın hikayesini şirketin sahibi Yavuz Altop’tan dinledik. Sektörde ilklere imza atan Altop, bugün Türkiye’nin en çok satan yatak markasının sahibi.

Yatağan Termik Santrali ihalesini Elsan Elektrik kazandı!

Yatağan Termik Santrali ile Güney Ege Linyitleri İşletmesi (GELİ) tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesini 1 milyar 91 milyon dolarla " Elsan Elektrik " kazandı.

Yeniköy ve Yatağan termik santralleri için eylem yapıldı!

Yatağan Termik Santrali önünde eylem yapan işçiler de santral önünde Yatağan-Milas karayolunu araç trafiğine kapattı. Yaklaşık 5 dakika süren yol kapatma eylemi, daha sonra sonlandırıldı.

Yatağan Termik Santrali nihai pazarlık görüşmeleri bugün saat 16:30'da!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) yaptığı açıklamada Yatağan Termik Santrali nihai pazarlık görüşmeleri bugün yapılacağını belirtti. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu EuPC İcra Kurulu Üyeliği’ne tekrar seçildi!

PAGEV, Türk plastik sektörünün Avrupa’daki sesi olmaya devam ediyor. Avrupa plastik pazarını elinde tutan EuPC Avrupa Plastik Üreticileri Birliği İcra Kurulu Üyeliği’ne ikinci kez Yavuz Eroğlu getirildi.

Nazım Yavuz: Bitkilendirilmiş çatılar küresel ısınmanın etkilerini azaltıyor!

M.Nazım Yavuz “Bitkilendirilmiş çatılar, oksijen üretimini artırırken, ısı adalarının ve yağış suyu taşkınlarının azalmasını sağlıyor. Ayrıca enerji tasarrufu, yalıtım ömrünü uzatma ve ses yalıtımı gibi faydaları da var” dedi.

Yavuz Can Onarlı: Farklılaşmak gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Eviya Gayrimenkul Pazarlama Müdürü Yavuz Can Onarlı konuşmasında reklamda farklılaşmanın önemine değindi...

Yavuz Selim Madenli: Mersin'de konut satışları yüzde 50 düştü!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Mersin'de son dönemde birinci el konut satışlarının yüzde 40-50, ikinci el konut satışlarının da yüzde 2025 oranında düştüğünü belirtti...

M. Nazım Yavuz: Çatı tadilatı ile klima giderlerini azaltabilirsiniz!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, yaz mevsiminin çatı tadilatı için en uygun dönem olduğunu hatırlatarak, “Çatı tadilatı, sadece ısınma amaçlı enerji kullanımında tasarrufla sınırlı kalmayarak, klima giderlerini önemli ölçüde azaltıyor” dedi

Ukra İnşaat'ın patronu Atila Yavuz, Ukra City arsa sahipleri ile toplanıyor!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, Ukra City arsa sahipleri ile Haziran ayında bir toplantı gerçekleştirecek. Kayyum katılımının da beklendiği toplantıda Yavuz ve Ukra City arsa malikleri bir durum değerlendirmesi yapacak. İşte detaylar...

Muğla Yatağan Termik Santrali ihalesi ertelendi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) 16 Mayıs Cuma günü gerçekleştirmeyi planladığı Muğla Yatağan Termik Santrali ihalesinin açık artırma oturumu Soma'da meydana gelen maden kazası sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi...

yataş Yavuz Altop Haberi

yataş Yavuz Altop

Türkiye’nin en çok satan yatak markası Yataş’ın sahibi Yavuz Altop, markanın doğuşundan bugünlere kadar olan başarı hikayesini Patron Katı’na anlattı. Sektörde ilklere imza atarak gecesini gündüzüne katan Altop, 1975 yılında Kayseri’de kurduğu Yataş’ı, bugün 264 mağazası bulunan ve 5 bin kişiye istihdam sağlayan dev bir marka haline getirdi. İlk süngerini laboratuarda eşiyle birlikte üreten Altop, sektörde birçok ilke de imza attı. Kıbrıs Harekatı döneminde Amerika’nın Türkiye’ye uyguladığı ambargo yüzünden zora düşen ve yurt dışındaki tanıdıklarından döviz alarak fabrikasını ayakta tutmayı başaran Altop, sektörün ilk ihracatını da yapan kişi. Almanya’ya 1980 yılında 80 bin yorgan ihraç ettiklerini anlatan Altop ayrıca, sektörde ilk garantiyi, ilk bazayı, ilk zincir mağazayı yapan kişi. 77 yaşında olan ve 40 yıldır sektörün içinde bulunan Altop’un...