26 / 04 / 2024

Yavuz Sarı

Yavuz Sarı

Quba Group İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Abdullah Yüksel, Yavuz Sarı tarafından 102 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi'nde kuruldu.

Mcg Sar Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mcg Sar Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gökalp Yıldız ve Sinem Hürmüzlü ortaklığında kuruldu.

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Tuncay, Mehmet Kerem Tunçeri ve Mehmet Yavuz Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ulaşım yolu trafiğe açıldı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri'ne bağlayan yolun kullanıma açıldığı bildirildi. Söz konusu köprü, projenin 85. kilometresinde. Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri köylerine bağlıyor.

İnşaat Mühendisi Yavuz Gara vefat etti!

Sarıyer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde çalışan İnşaat Mühendisi Yavuz Gara vefat etti.Cenazesi bugün (Çarşamba) Alibeyköy Yeşilpınar Veysel Karani Camisi’nde kılınan öğlen namazının ardından İzmir Dikili’de aile mezarlığına defnedildi.

Quba Group İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Quba Group İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Abdullah Yüksel, Yavuz Sarı tarafından 102 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi'nde kuruldu.

Yavuz Selim Sarıoğlu, yaşlılar için abdest lavabosu üretti!

Yavuz Selim Sarıoğlu tarafından geliştirilen abdest lavabosu, Türkiye'nin yanında Arap ülkelerinde de ilgi görüyor

Sarıevler İntaş'ta 174 bin TL'ye 2+1!

Yapımına Nisan 2007'de başlanan Sarıevler İntaş'ta 1+1"ler 135 bin TL ila 195 bin TL"ye; 2+1"ler 174 bin ila 260 bin TL"ye satılıyor. İnşat"ın Sancaktepe"de hayata geçirdiği projede 720 konut yer alıyor.

Sarıyer Kilyos 'ta 10 bin 940 metrekare arsa satılacak!

Sarıyer 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Sarıyer Kilyos Köyü, Fındıklı Geçit Mevkii"nde 10 bin 940 metrekare arsa vasıflı taşınmazın tamamını Paintball Akay Özgün'ün tesisleri ortaklığın giderilmesi kapsamında satışa sundu

Sarı Evler Sancaktepe 'de 1.349 TL taksitle!

Hemen teslim edilen Sarı Evler Sancaktepe"de fiyatlar 135 bin TL ile 260 bin TL arasında değişiyor. Projede taksitler 1.349 TL"den başlıyor. Yapımına Nisan 2007'de başlanan Sarı Evler'de yaşam başladı

Sarıyer Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL'den başlıyor!

Turyapı tarafından hayata geçirilen Sarıyer Evleri Projesi'nin ikinci etabı 18 ay içinde sahiplerine teslim edilecek. Projede yer alan konutların fiyatları 155 bin liradan başlıyor

Hüseyin Sarı, Denizli Gürlek Köyü'nü satışa çıkardı!

Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Gürlek köyünde 70 haneli Tepe Mahallesi’nin tapusunu elinde bulunduran Hüseyin Sarı, astığı levha ve gazetelere verdiği ilanla köyü satılığa çıkardı.

Sarıyer Evleri Konut Projesi'nde 340 bin TL'ye!

Alanları 149 metrekare olan 3+1 dairelerin 340 bin TL´ye satıldığı Sarıyer Evleri Konut Projesi'nde 18 ay sonra teslim edilecek evler ve hemen teslim evler yer alıyor

Yavuz Sarı Haberi

Yavuz Sarı

Quba Group İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Abdullah Yüksel, Yavuz Sarı tarafından 102 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Quba Group İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; a.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul faaliyeti alanında yatırım projelerinin geliştirilmesi ve mevcut yatırımlara gerek kendi kaynakları ile iştirak edilmesi ve gerekse iç ve dış piyasadan yatırımcı bulunması yönünde faaliyetler gerçekleştirmek.  b.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek....