20 / 04 / 2024

yazıcıoğlu İnşaat Bağ Evleri fiyat listesi

yazıcıoğlu İnşaat Bağ Evleri fiyat listesi

Bağ Evleri örnek daire resimlerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Tüm dairelerin 2+1 olduğu Güneşli Bağ Evleri fiyat listesi giriş kattaki daireler için 185 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze olacak!

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğup büyüdüğü Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki evi yaşayan müze olacak.

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Yazıcıoğlu ve Demet Soğancı ortaklığında kuruldu. 

Üsküdar Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu açıldı!

Üsküdar Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu hizmete açıldı. 15 bin metrekarelik alan Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu protokol üyeleri tarafından açıldı.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Tıp Merkezi mevkiinde hayata geçirdiği Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü'nü hizmete açtı.

Yazıcıoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Yazıcıoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sultanbeyli Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi yenileniyor!

Battalgazi Mahallesi Kubbe Caddesi üzerinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi kısa süre önce tadilata alındı. Farklı bir tasarım uygulanan kültür merkezinin içene de ilaveler yapılıyor.

yazıcıoğlu İnşaat Bağ Evleri fiyat listesi Haberi

yazıcıoğlu İnşaat Bağ Evleri fiyat listesi


Yazıcıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Bağ Evleri İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli tarafında inşa ediliyor. Bağ Evleri örnek daire resimlerini haberimizde bulabilirsiniz.


Blokların beşer katlı olarak tasarlandığı Güneşli Bağ Evleri 5 blok olarak inşa ediliyor. Bağ Evleri Güneşli'de 70 adet konuttan meydana geliyor. Güneşli Bağ Evleri satış ofisi ile 0212 489 36 30 numaralı telefondan irtibata geçiliyor.


Yazıcıoğlu İnşaat Bağ Evleri satılık 2 oda 1 salon daire tipinden meydana geliyor. Yazıcıoğlu İnşaat Bağ Evleri fiyat listesi 185 bin liradan başlıyor. Bağ Evleri'nda daireler 78 metrekare ile 105 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Yazıcıoğlu İnşaat Bağ Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Güneşli Bağ Evleri fiyatları giriş kattaki 2+1 dairelerde 185 bin liradan, üst kattaki 2+1 dairelerde 285...