27 / 04 / 2024

Yazılı Kanyonda turizm havzası

Yazılı Kanyonda turizm havzası

Türkiye'nin ilk tescil edilen milli parklarından Yazılı Kanyon'da turizm havzası oluşturulacak. Alternatif turizm kapasitesini artırma hedefiyle hazırlanan ve BAKA ile hayata geçirilecek. Kanyon turistlerin ilgisini çekiyor.

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mümin Demirci tarafından kuruldu.

Avrasyacom Turizm Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasyacom Turizm Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Acar tarafından kuruldu.

Yazılı ve sözlü sınav yok! Bakanlık 121 sözleşmeli personel alıyor! İşte kadro dağılımı! Son başvuru 30 Ocak 2023!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü 4/B Sözleşmeli Personel Alımı İlanı’nı duyurdu. Bakanlık yazılı ve sözlü sınavsız olmaksızın 121 sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte detaylar…

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkerim Çiftçi tarafından kuruldu.

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile  Aınawanjıang Maımaıabulızı, Tuersunkare Maımaıtınıyazı, Hayrullah Küçükaytekin ve Lokman Yusuf    Yüksel ortaklığında kuruldu. 

Roomorhome Bilgi Teknolojileri Yazılım Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roomorhome Bilgi Teknolojileri Yazılım Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Afgan Hasanov tarafından kuruldu. 

Meeztech Gayrimenkul Eğitim Yazılım Reklamcılık İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meeztech Gayrimenkul Eğitim Yazılım Reklamcılık İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mazen Hachımı ve Yaser Hachımıe tarafından kuruldu.

Özeko Taşımacılık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Özeko Taşımacılık Turizm Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yurtsever tarafından kuruldu. 

Araştırmatürk Arge Yazılım Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Araştırmatürk Arge Yazılım Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Sarıdoğan tarafından kuruldu. 

Temiz hava solutan öngörü yazılımı!

Siemens büyük şehirlerdeki hava kirliliği oranını birkaç gün önceden doğru bir şekilde tahmin etmek için yapay sinir ağlarını temel alan akıllı bir yazılım geliştirdi. Bu yazılım şehirlere ve sakinlerine bu bilgileri hava kirliliği zirve yapmadan önce vererek yaşam kalitesinin artırılmasına katkıda

Profidea Danışmanlık Arge Ve Yazılım Anonim Şirketi kuruldu!

Profidea Danışmanlık Arge Ve Yazılım Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Yemen tarafından kuruldu. 

Metız Co Turizm Yazılım Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metız Co Turizm Yazılım Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı Tayfeh Aghayarı tarafından kuruldu. 

Yazılı Kanyonda turizm havzası Haberi

Yazılı Kanyonda turizm havzası

Türkiye'nin ilk tescil edilen milli parklarından Yazılı Kanyon'da turizm havzası oluşturulacak. Alternatif turizm kapasitesini artırma hedefiyle hazırlanan ve BAKA ile hayata geçirilecek. Kaymakamlık Sütçüler İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği'nin projesinde; doğa sporları parkurları, dağcılık eğitim merkezi, macera parkı, konaklama yerleri yapılıp orman içinde 1 ila 3 kilometre arasında doğa sporları parkurları oluşturularak doğa yürüyüşü, dağ bisikleti, motosiklet, atv ve at safari için uygun hale getirilecek ve ayrıca konaklama için de taşınabilir 30 metrekarelik 10 ahşap ev hizmet verecek. BAKA'nın 2014 Mali Destek Programı"ndan destek almaya hak kazanan 69 projeden biri olan Sütçüler Kaymakamlığı'nın Sütçüler İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği'nin 'Yazılı Kanyon Tabiat Parkı Turizm Geliştirme ve İyileştirme Projesi' oldu. Turizm havzası oluşturmayı hedefleyen projeyi Sütçüler Köylerine Hizmet Götürme Birliği...