19 / 04 / 2024

Yedikıta Teknik Yapı iletişim

Yedikıta Teknik Yapı iletişim

Yedikıta Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Altun tarafından kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Milenyum Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milenyum Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahyettin Şağbangül tarafından kuruldu.

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gülsüm Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Berkehan Baştaş tarafından kuruldu.

Darıtaş Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Darıtaş Teknik Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Metin Güler tarafından kuruldu.

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

Yedikıta Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedikıta Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Altun tarafından kuruldu.

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Taşçıoğlu tarafından kuruldu.

Nefes Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Nefes Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İsris Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Moderna Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Moderna Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabır Çelik tarafından kuruldu.

Teknik Yapı'dan yüzde 30 indirim kampanyası!

Konut kredi faizinin yüzde 1.28’e indirmesine destek veren Teknik Yapı 2018 fiyatlarıyla satışta olan daire fiyatlarındaki indirim oranını yüzde 30’a çıkardı ve ara ödemeleri kaldırdı.

Reformtec Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Reformtec Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Reformtec Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da taşındı. 

Sgn Teknik Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgn Teknik Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamide Sena Taşan ve Cemil Taşan ortaklığında kuruldu.

Yedikıta Teknik Yapı iletişim Haberi

Yedikıta Teknik Yapı iletişim

Yedikıta Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Altun tarafından kuruldu.

Yedikıta Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-) Her türlü inşaat taahhüt ,proje çizme ve mekanik işleri ; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, imalatını yapmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, inşa etmek ve kiraya vermek. 3-) Prefabrik inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak, imalatını yapmak, bunları satmak, kiraya vermek....