16 / 04 / 2024

Teknik Yapı'dan yüzde 30 indirim kampanyası!

Teknik Yapı'dan yüzde 30 indirim kampanyası!

Konut kredi faizinin yüzde 1.28’e indirmesine destek veren Teknik Yapı 2018 fiyatlarıyla satışta olan daire fiyatlarındaki indirim oranını yüzde 30’a çıkardı ve ara ödemeleri kaldırdı.



Teknik Yapı, Ziraat Bankası’nın konut kredi faizini yüzde 1.28’e indirmesiyle birlikte ortaya çıkan 0.21 baz oranındaki avantajı müşterileri için artırdı. Firma, 2018 fiyatlarıyla satışta olan daire fiyatlarındaki indirim oranını yüzde 30’a çıkarıp, ara ödemeleri kaldırdı.

Konut kredisi faiz oranı yüzde 0.98

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, kendi öz sermayesini devreye sokan Teknik Yapı, 120 ay vadeye uzattığı konut kredi faiz oranını yüzde 0.98 seviyesine indirdi. 

''Destek veriyoruz''

“Gayrimenkul sektörünün içinde bulunduğu durgunluğu aşmak için atılan her adıma destek vermek, bizim en başta gelen önceliğimizdir” diye konuşan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Gün elbirliği ve güç birliği yapma günüdür. Gün, en uygun şartlarda konut ihtiyacı olanların talebini karşılama günüdür. Devletimizin en büyük kurumları, bu konuda ilk adımı atarak bizlere öncülük ediyorsa, biz de buna destek vermeliyiz” dedi.

''Faiz avantajını alıcılara aktaracağız”

Teknik Yapı’nın mevcut kampanyalarda müşteriye uyguladığı faiz oranın aylık 0.98 olduğunu belirten Umut Durbakayım, “Ziraat Bankası’nın faiz oranlarını aylık yüzde 1.49’dan yüzde 1.28 indirmesi, aslında bizim öz kaynakları devreye alarak uyguladığımız yüzde aylık 0.98 faiz oranından kaynaklanan katılım payı yükünü oldukça rahatlatıyor. Ancak Teknik Yapı yönetimi olarak aldığımız karar doğrultusunda, müşterilerimize sunduğumuz katılım payını kesintisiz sürdüreceğiz ve bankanın sağladığı faiz avantajını yine konut alıcılarına aktaracağız” ifadelerini kullandı. 
 


Geri Dön