20 / 04 / 2024

yeni bayburt valisi Yusuf Odabaş kimdir

yeni bayburt valisi Yusuf Odabaş kimdir

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Bayburt Valiliğine Yusuf Odabaş atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Yusuf Odabaş kimdir?

Merkez Valisi Yusuf Odabaş, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Bayburt Valiliğine atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

TOKİ Bayburt projesiyle tam 367 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt'ta tam 367 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Bayburt Merkez'e 393 konutluk yeni proje!

Dar gelirli vatandaşlar için 250 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek...

TOKİ Bayburt’a geliyor! Tam 367 ucuz konut!

Dar gelirli kişiler için ilk olarak 250 bin ardından ise 500 bin yeni konut müjdesini açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayburt’ya yeni projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ Bayburt projesi için start verdi! Tam 367 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt Gençosman projesi için düğmeye bastı. İşte ihale tarihi belli olan proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Bayburt'ta 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt Demirözü Gökçedere/Karşıyaka Mahallesi 12 Derslikli Gökçedere İlkokulu, Şirin Mahallesi 12 Derslikli Demirözü İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 26 Nisan'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul müjdesi!

Bayburt İli Demirözü İlçesi Gökçedere/Karşıyaka Mahallesi 12 Derslikli Gökçedere İlkokulu, Şirin Mahallesi 12 Derslikli Demirözü İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Nisan 2021'de yapılacak.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul!

Bayburt İli Demirözü İlçesi Gökçedere/Karşıyaka Mahallesi 12 Derslikli Gökçedere İlkokulu, Şirin Mahallesi 12 Derslikli Demirözü İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

yeni bayburt valisi Yusuf Odabaş kimdir Haberi

yeni bayburt valisi Yusuf Odabaş kimdir

Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, Bayburt Valiliğine Yusuf Odabaş atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?


Yusuf ODABAŞ, 1952 yılı Samsun ili Kozlu köyünde doğdu. Öğrenimine Hasköy ilköğretim okulunda başladı. 19 Mayıs lisesini bitirdikten sonra  Ankara  Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye bölümünden 1976 yılında lisans diplomasi aldı. Aynı yıl Maiyet memuru sınavını kazanarak İçişleri Bakanlığında göreve başladı.


Sırasıyla Hayrabolu, Seydişehir, Kepsut ve Şuhut ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Kaymakamlık kursunu başarı ile bitirerek Hekimhan ilçesine asil Kaymakam olarak atandı.

Askerliğini Ankara'da Jandarma Genel Komutanlığı'nda Mali Yönetim İnceleme Şube Müdürü olarak yaptı.


Daha sonra Kumluca, Olur, Espiye, Beyşehir, Bolvadin ve Bulancak ilçelerinde kaymakamlık, Sakarya, Kırşehir, Edirne, İstanbul ve Kocaeli illerinde Vali Muavini görevlerinde bulundu.


İçişleri...