28 / 03 / 2024

yeni bir iş değrem anketi

yeni bir iş değrem anketi

Ege Denizi'nde meydana gelen deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattı. Yenibiris.com'un anketlerine katılan 3240 çalışanın yüzde 72'si "Çalıştığınız binanın depreme dayanıklı olduğunu düşünüyor musunuz" sorusuna "hayır" cevabını verdi.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha beklenen gün geldi! Ucuz konut bekleyenler sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının bir yeni projesi için daha beklenen gün geldi... Ucuz konut bekleyenler TOKİ'nin bu projesini sakın kaçırmayın...

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

2023’te başlıyor, binlerce kişiye yeni iş imkanı

Artık sayılı günler kaldı. 2023 senesinde alışverişte yepyeni bir dönem başlıyor. Yeni uygulamayla hem atıkların önüne geçilecek hem de binlerce kişiye yeni bir iş sahası açılacak.

THY'den yeni yurt içi kampanyası! İşte son tarih

Türk Hava Yolları'ndan yeni bir yurt için kampanyası başlattı. İşte 6 Şubat-9 Nisan tarihleri arasındaki kampyanın detayları...

Dolar yeni bir rekora daha imza attı! Görenlerin ağzı açık kaldı! İşte son dakika dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru dün 18,53 TL seviyesine ulaşarak yeni bir rekora daha imza attı. bu rakamları görenlerin ağzı açık kalırken yatırımcılar bugünkü dolar kurunun merak ediyor. İşte dolar alış satış fiyatı...

Rahat giyimin mağazası DeFacto’dan yeni bir hizmet: Mağazada Öde…

Tüketicilerin bol ürün seçeneği ve uygun fiyatları nedeniyle uğrak noktası olan DeFacto, yeni bir uygulama başlattığını duyurdu: Mağazada Öde hizmeti…

Yabancı gitti ralli bitti mi? Yeni bir kriz kapıyı çalacak mı?

Konutta fiyat rallisinin sonu geldi. Yeni bir kriz kapıda mı? Uzmanlar ne diyor? Genel konut satışlarına paralel olarak yabancıya satışta da gerileme olduğuna işaret eden piyasa aktörleri, dünyada yaşanan durgunluk, iç piyasada kredilerin tamamen durması ve belirsizliklerin konuttaki fiyat rallisini

TikTok, Snapchat’e rakip oluyor! Yeni özelliği test etmeye başladılar!

TikTok, Instagram ve Facebook'tan sonra Snapchat'e de rakip olmak için büyük bir adım atıyor. Şirket, "Yakında" adını verdiği yeni özelliği test etmeye başladı.

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Asgari ücrete zamda yeni oran! İşverene de büyük destek

Asgari ücrette temmuz artışı için taraflar arasındaki trafik hızlanırken, hükûmet, artış maliyetinden küçük işletmelerin etkilenmemesi için yeni bir destek planı için harekete geçiyor. Bu kapsamda, asgari ücrete temmuzda yüzde 25 civarında zam yapılması bekleniyor.

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Bankalardan dolar için yeni bir adım geldi: Liralaşma...

Dolar/TL haftaya yükselişle başladı. Piyasalar kurdaki yükselişi kurumsal talepteki artışa bağlıyor. Bu kapsamda liralaşma teşviki kapsamında BDDK'dan yeni bir adım geldi.

yeni bir iş değrem anketi Haberi

yeni bir iş değrem anketi


24 Mayıs Cumartesi günü Gökçeada açıklarında yaşanan ve birçok ilde de hissedilen deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattı. Yenibiris.com"un anketlerine katılan 3240 çalışanın yüzde 72'si "Çalıştığınız binanın depreme dayanıklı olduğunu düşünüyor musunuz" sorusuna "hayır" cevabını verdi. Ankette aynı zamanda çalışanların deprem anında ne yapacağını bilmediği ortaya çıktı. "Çalıştığınız şirkette depremle ilgili bir eğitim verildi mi?" sorusuna katılımcıların yüzde 85"i "verilmedi" yanıtını verdi.  "Verilmesi planlanıyor" şıkkını seçenlerin oranı ise yüzde 1 "de kaldı. 


DEPREM EĞİTİMİ ŞART 

Ofiste olası bir depreme karşı hangi hazırlıkların yapılması gerektiği konusunda deprem eğitimleri veren Beyaz Gemi Eğitim ve Danışmanlık'm göre alınması gereken tedbirleri şöyle sıraladı: .Ofis mobilyalarının sabitlenmesini sağlayın. 

.Acil durum kaçış yerlerini belirleyin. 

.Acil aydınlatmaları oluşturun, acil durum uyarı sistemlerini kurun ve aktif tutun. 

.Sistem ve veri yedeklemesi yapın...