25 / 04 / 2024

yeni hayat konutları ıspartakule konum

yeni hayat konutları ıspartakule konum

Yeni Hayat Konakları kapsamında toplam 200 konut yer alıyor. Projeye 2013 yılı içerisinde başlaması planlanıyor...

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Yeni Hayat Mahmutbey'de peşin ödemelere özel indirim! 2+1'lerde son 2 konut fırsatı!

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde peşin ödemelere indirim fırsatı başladı. Peki Yeni Hayat Mahmutbey'de konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? İşte merak edilenler...

Buhayat Evleri ne kadar? Bu Hayat konutlarının fiyatı kaç lira?

Ortak Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Bu Hayat evlerinde satışlar başladı. Satışa sunulan konutlarda yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Yeni Hayat Mahmutbey 0.69'dan başlayan faiz oranı ve 180 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde 0.69'dan başlayan faiz oranı ve 180 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. Peki Yeni Hayat Mahmutbey projesinde konut fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Kerry Katona 2 milyon sterline yeni ev aldı!

Gösteri dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Kerry Katona, şimdilerde yeni hayatına adapte olmaya çalışıyor. Daha önce iflas eden 40 yaşındaki Katona, 2 milyon sterline yeni ev aldı...

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sema Beyaz tarafından kuruldu.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın teslimi yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları'nda ilk etap teslimi gerçekleşti.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın anahtar teslimi 31 Ocak'ta!

Balıkesir'de hayata geçen Yeni Karesi Konutları için geri sayım başladı. Projede anahtar teslimi 31 Ocak'ta yapılacak.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın yüzde 98'i tamamlandı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 505 dairelik Yeni Karesi Konutları'nda sona gelindi. Proje inşaatının yüzde 98'i tamamlandı.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Depremin vurduğu Elazığ'da yeni konutlar yükseliyor!

Elazığ'da 5 ay önce yaşanan 41 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan 6.8'lik depremden sonra hasarlı binaların yıkımı sürerkeni yeni konutlar da yükseliyor.

yeni hayat konutları ıspartakule konum Haberi

yeni hayat konutları ıspartakule konum


İstanbul'da Avrupa Yakası'nın son zamanlarda dikkat çeken yerlerinden olan Avcılar'a bağlı Ispartakule'de yükselen Yeni Hayat projesi, 200 konuttan meydana geliyor. Yeni Hayat Konakları projesi kapsamında 6 ya da 7 blok yapılması planlanıyor. 


Ünsal Yapı'nın hayata geçirdiği Ispartakule Yeni Hayat'ın yapımına 2013 yılı içerisinde başlanacak. Detayları kesinleşmeyen Yeni Hayat Evleri'nde konutlar inşaat başlangıcından sonra 30 ay içinde sahiplerine teslim edilecek. 


Yeni Hayat Konakları'nda 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. 2 oda 1 salon konutlar 115 metrekare, 3 oda 1 salon konutlar 135-160 metrekare ve 4 oda 1 salon konutlar ise 175-200 metrekare şeklinde tasarlandı.


Yeni Hayat Konakları, Ispartakule'de İhlas Holding tarafından inşa edilen Bizim Evler 4'ün hemen yanında konumlandırılıyor.


0212 613 70 96

www.unsalyapi.com

Kübra...