29 / 03 / 2024

Yeni Nesil Evleri fiyat

Yeni Nesil Evleri fiyat

Yüzde 15 indirim avantajı sağlanan Yeşilpınar Yeni Nesil Evleri'nde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Yeşilpınar Yeni Nesil Evleri daire fiyatları 695 bin TL'den başlıyor.

Yeni Nesil Eyüp kampanyalı ödemeleri!

Yeni Nesil Eyüp kampanyalı ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Eyüp Çırçır Mahallesi'nde hayata geçirilen projede teslimler 1 günde yapılıyor.

Yeni Nesil Eyüp dükkanları satışta!

Yeni Nesil Eyüp dükkanları satışa yüzde 10 KDV indirimiyle satışa çıktı. 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden oluşan projede teslimler başladı. 

Yeni nesil emlak danışmanlığının 10 altın kuralı!

Emlakjet Akademi, ‘Yeni Nesil Emlak Danışmanı’ temasıyla düzenlenen Emlakjet Akademi 3. Eğitim Günleri’nde yüzlerce emlak danışmanı ile buluştu. İşte uzmanlarından yeni nesil emlak danışmanlığının 10 altın kuralı…

Yeni Nesil Eyüp'te 1 ay sonra eviniz, bu yıl metronuz teslim!

1 ay sonra teslimler başlayacak olan Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp projesinde 120 ay 0,99 vade oranı ödeme yapmak mümkün..

Yeni Nesil Eyüp Evleri güncel fiyat 2018!

222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp projesinde  "Falınızda fırsat çıktı" sloganı ile kampanya başlattı...

Yeni nesil binalar nasıl olacak?

Sürdürülebilir bina kavramı, uzun zamandır inşaat sektörünün gündemini meşgul ediyor. Peki yeni nesil binalar nasıl olacak? İşte cevabı...

Yeni Nesil Eyüp indirimli fiyat listesi 2018!

222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 120 ay 0,99 vade oranı ile ödeme yapılabiliyor..

Yeni Nesil Eyüp ile ev almaya da metroya da çok yakınsınız!

Yeni Nesil Eyüp ile ev almaya da metroya da çok yakınsınız. Yüzde 15 indirimle ev sahibi olunabilen projede 222 adet konut ve 9 adet ticari birim bulunuyor. 

Yeni nesil OSB’ler gelecek 50 yıl için önemli!

Daha nitelikli, verimli ve çevre dostu üretim için hayata geçirilecek olan yeni nesil  OSB'ler gelecek 50 yıl için önem teşkil ediyor. 

Yeni Kavala Evleri'nde satışlar başladı!

CC Yapı A.Ş. imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Mahmutbey'de hayata geçirilen Yeni Kavala Evleri'nde 420 bin TL'ye 2+1 daire sahibi olunabiliyor.

Yeni Nesil Eyüp güncel ödeme seçenekleri!

Yeni Nesil Eyüp güncel ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 35 peşinat veriliyor. Fiyatların 670 bin TL'den başladığı projede konut ve ticaret alanlarına yer veriliyor...

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeni Nesil Eyüp satılık ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi...

Yeni Nesil Eyüp teslimat tarihi!

Yeni Nesil Eyüp projesinde daire fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Peki Yeni Nesil Eyüp teslimat tarihi ne zaman?

Yeni Nesil Evleri fiyat Haberi

Yeni Nesil Evleri fiyat

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birime yer verilen Yeni Nesil Evleri'nde büyüklükleri 113 ila 150 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 


Yeşilpınar Yeni Nesil Evleri daire fiyatları!


Yeşilpınar Yeni Nesil Evleri daire fiyatları 2+1 dairelerde 818 bin TL'den, 3+1'lerde 908 bin TL'den başlarken yüzde 15 indirim kampanyası kapsamında bu fiyatlar düşüyor ve 2+1'lerde 695 bin TL'den başlıyor. 


Yeşilpınar Yeni Nesil Evleri'nde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilirken, 120 ay boyunca 0,76 faiz oranıyla da ödeme yapılabiliyor. 


Yüzde 15 indirim avantajı sağlanan Eyüp Yeni Nesil Evleri'nde daire sahiplerine sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi olanaklar sağlanıyor. 


Ortadoğu Grup imzası taşıyan Yeni Nesil Evleri  Mart 2018 tarihinde teslim edilecek. Proje İstanbul Eyüp'e bağlı Çırçır...