16 / 04 / 2024

Yeni nesil konut anlayışı Mars 19'la hayat buldu!

Yeni nesil konut anlayışı Mars 19'la hayat buldu!

Avcılar’da teslim için gün sayan Mars 19 projesi, yeni nesil konut anlayışının en iyi örneklerinden biri olarak müşterilerinden takdir görüyor.



Türkiye’de gayrimenkul sektörünün hızlı gelişimine bağlı olarak konut alıcısının önünde çok sayıda markalı konut projesi seçeneği bulunuyor. Alıcılar bugüne kadar seçim yaparken uygun fiyat, doğru lokasyon ve tanınmış firma kriterlerini yeterli bularak doğru kararı vermeye çalıştılar.

Avcılar’da Mars 19 projesini hayata geçiren Metraco AŞ’nin İnşaattan Sorumlu Genel Koordinatörü Levent Deveci,  değişen kriterlerle birlikte yeni nesil konut anlayışının yeniden şekillendiğini dile getirdi. Levent Deveci, “Elbette ki, fiyat, firma, lokasyon kriterleri ihmal edilemeyecek önemde. Ancak yeterli değil. Artık alıcı olarak, yaşarken mutlu olacağımız, el değiştirirken sorun yaşamayacağımız projeleri bulmak durumundayız. Dolayısıyla projenin-konutun zamanında teslim edilmesi, eskinin özlenen komşuluk ilişkilerine sahip olması, yüksek tavanlı kapı ve pencerelere sahip olup ferahlık hissi yayması, yeşil alan bakımından zengin olması ve çocuklar için evde ve site içinde gelişimlerine katkı sağlayacak özel sosyal alanların olması gibi yeni kriterler hayatımızda öncelik almaya başladı” diye yorum yaptı. 

Bu yeni kriterlere sahip projelerin; özellikle geniş ailelerin yakın markajına girdiğini de ifade eden Levent Deveci, Metraco AŞ tarafından teslimine hazırlanan Mars 19 projesinin tüm bu vasıfları nedeniyle yeni nesil konut anlayışına en iyi örnek teşkil ettiğini açıkladı. Bu durumun müşteriler tarafından takdir edildiğini anlatan Deveci, “Biz daha inşaata başlarken, ‘yeni bir yaşam alanı’ sunacağımızı özellikle vurgulamıştık. Yaşarken insanların keyif alacağı, şehrin içinde ama güvenli ve huzurlu, çarşıya, pazara, AVM’ye, okullara, hastanelere, yani yaşamın tüm fonksiyonlarına yakın, yaşamın içinde bir proje sunduk” diye açıklama yaptı. 

Levent Deveci “Metraco kendi finansal gücüyle ortaya koyduğu bu projede, daha işin başında tüm yapı malzemelerini temin ederek teslimat ve malzeme fiyat değişim riskini ortadan kaldırmıştı. Şimdi de arsa sahibi olmasının avantajını, müşterilerine hemen ve hiç sorunu olmayan tapu vererek konut sahiplerine yansıtıyor” dedi. 

Lokasyon Olarak da Ayrıcalıklı
Levent Deveci Mars 19’un lokasyon olarak da ayrıcalıklı bir noktada olduğunu şu sözlerle özetledi:

“Biz, Firuzköy yolunun Avcılar’ın yeni prestij caddesi olduğunu vurguladık. Kanal İstanbul’un resmi güzergahına komşu olan Mars 19; metrobüse, yakın tarihlerde açılması planlanan metroya ayrıca Kanal İstanbul’a da yürüme mesafesinde…”

Ferah yaşam alanları planlanan projede 1+1’en 4+1’e kadar değişen daire tiplerinde evlerin büyüklükleri 85 metrekare ile 256 metrekare arasında değişiyor. 

http://mars19.com/


Geri Dön