19 / 04 / 2024

Mars 19 nerede

Mars 19 nerede

Avcılar’da teslim için gün sayan Mars 19 projesi, yeni nesil konut anlayışının en iyi örneklerinden biri olarak müşterilerinden takdir görüyor.

Mars 19'da 120 ay 0.83 faiz avantajı!

Firuzköy-Avcılar'da hayata geçirilen Mars 19'da geniş ve ferah balkonlu daire seçenekleri sunuluyor. Projede dairelerin bu yılın son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor..

Avcılar Mars 19'da 437 bin TL'ye!

Mars 19 projesi Metraco A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Geniş ve ferah balkonlu 148 daireden meydana gelen proje Firuzköy-Avcılar'da inşa ediliyor. Projede fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor.

Mars 19'da 48 ay 0 faiz fırsatı!

İlk fiyat avantajı sunulan Mars 19'da hayat 2018'in sonunda başlıyor. Kanal İstanbul’a da komşu konumda, Firuzköy-Avcılar'da yükselen Mars 19, Metraco A.Ş. imzasını taşıyor..

Mars 19 fiyat ve ödeme planı!

Mars 19 fiyat ve ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. Avcılar’da Firuzköy Bulvarı’nda hayata geçirilen projede 1+1'den 3,5+1'e kadar farklı daire tipleri sunuluyor.

SON DAKİKA DEPREMLER! 19 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 19 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

19 Haziran 2023 az önce deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün hangi ilde, kaç şiddetinde deprem oldu? Günlük olarak meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor. 19 Haziran Pazartesi günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

Son dakika deprem mi oldu 19 Mayıs 2023? Bugün nerede deprem oldu? İşte 19 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

19 Mayıs Cuma son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 2023 Cuma Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? 19 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu, nerede oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta olan yıkıcı depremlerden sonra deprem listesi sorgulanıyor. İşte 19 Nisan 2023 deprem listesi!

Lenovo Ideapad en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 19 Mart 2023 fiyat listesi

Bazı Ideapad modelleri, tablet ve dizüstü bilgisayar işlevlerini bir arada sunan 2'si 1 arada cihazlardır. Diğer modeller, oyun oynamak için tasarlanmıştır ve yüksek performanslı donanım bileşenleri ile birlikte gelir.Peki Lenovo Ideapad uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Samsung Galaxy M13 ne kadar? En ucuz nerede satılır? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

6,6 inç Sonsuz-V Ekranla gelen Samsung Galaxy M13 ne kadar? En ucuz nerede satılır? İşte özellikleri ve 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

En ucuz Elektrikli Scooter nerede satılıyor? İşte, o adresler! Onvo 19 Eylül 2022 fiyat listesi..

Trafikle boğuşan şehir yaşamında en büyük yardımcınız olan elektrikli scooterlar çokça talep görüyor. Peki, hangi elektrikli scooterlar çok satılıyor? Elektrikli scooterda en çok tercih edilenlerden biri olan Onvo Ov-110 Elektrikli Scooter, 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

En ucuz Arçelik Telve kahve makinesi nerede satılıyor? İşte o adresler! 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Arçelik’in en sevilen küçük ev aletlerinden olan Arçelik Telve, şimdi inanılmaz fiyatlarıyla sizi bekliyor. Arçelik Telve’den herkes memnun ve birçok kişi de fiyatlarını araştırıyor. Sizin için en uygun fiyatlı Arçelik Telve Türk kahvesi makinesini araştırdık. İşte, en ucuz Arçelik Telve 19 Eylül 20

Quattro İstanbul nerede?

RAMS Global tarafından hayata geçirilen Quattro İstanbul projesinin ön lansmanı 19-20 Şubat hafta sonu RAMS Global güvencesiyle görücüye çıkıyor. Detayları belli olan projenin nerede yükseleceği yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki proje nerede yükselecek? İşte detaylar...

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Genyap Oxygen nerede?

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Genyap Oxygen projesi 19 kattan meydana geliyor. Peki Genyap Oxygen nerede yer alıyor?

Metraco Mars 19 fiyat listesi!

Metraco A.Ş. tarafından yükselen Mars 19 projesi 148 adet konuttan meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Metraco Mars 19 fiyat listesi...

Mars 19 nerede Haberi

Mars 19 nerede

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün hızlı gelişimine bağlı olarak konut alıcısının önünde çok sayıda markalı konut projesi seçeneği bulunuyor. Alıcılar bugüne kadar seçim yaparken uygun fiyat, doğru lokasyon ve tanınmış firma kriterlerini yeterli bularak doğru kararı vermeye çalıştılar.

Avcılar’da Mars 19 projesini hayata geçiren Metraco AŞ’nin İnşaattan Sorumlu Genel Koordinatörü Levent Deveci,  değişen kriterlerle birlikte yeni nesil konut anlayışının yeniden şekillendiğini dile getirdi. Levent Deveci, “Elbette ki, fiyat, firma, lokasyon kriterleri ihmal edilemeyecek önemde. Ancak yeterli değil. Artık alıcı olarak, yaşarken mutlu olacağımız, el değiştirirken sorun yaşamayacağımız projeleri bulmak durumundayız. Dolayısıyla projenin-konutun zamanında teslim edilmesi, eskinin özlenen komşuluk ilişkilerine sahip olması, yüksek tavanlı kapı ve pencerelere sahip olup ferahlık hissi yayması, yeşil alan bakımından zengin olması ve çocuklar için evde ve site...