16 / 04 / 2024

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.



Hayat Park 3 Paradise AVM Bahçeşehir ve Esenyurt kesişiminde yükseliyor. 24 saat açık olması planlanan Hayat Park 3 Paradise AVM Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede? Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 

Hayat Park 3 Paradise AVM Hayat Park Gayrimenkul'ün daha önce hayata geçirdiği Hayat Park 1 ve Hayat Park 2 projelerinin yanıbaşında yer alıyor.

19 ay sonra açılması planlanan Hayat Park 3 Paradise AVM'de kazı çalışmaları yaklaşık olarak 2 hafta kadar önce başladı.

Toplam 300 mağazaya yer verilen Hayat Park AVM 6 katlı olarak tasarlandı. Hayat Park 3 Paradise AVM projesinde yer alan dükkanların metrekare birim fiyatları 20 bin TL ile 45 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Lansman dönemine özel fiyat avantajlarının sunulduğu AVM için anlaşılan markaları şu şekilde; Burger King, Kahve Dünyası, LCW, Starbucks, Gratis, Onur Market.

Yüzde 40 peşinat imkanı sağlanan Hayat Park 3 Paradise AVM için 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. AVM'de yer alan dükkanların tapuları hemen teslim ediliyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM Bahçeşehir ve Esenyurt kesişiminde hayata geçiriliyor. 

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Web: http://hayatpark.istanbul/


Geri Dön