19 / 04 / 2024

Hayat Park 3 Paradise AVM geliyor!

Hayat Park 3 Paradise AVM geliyor!

Hayat Park Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Hayat Park 3 Paradise AVM 19 ay sonra açılacak. AVM 24 saat açık olacak.



Hayat Park 3 Paradise AVM Hayat Park Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Bahçeşehir ve Esenyurt kesişiminde yer alan AVM 24 saat açık olacak.

Hayat Park Gayrimenkul'ün daha önce hayata geçirdiği Hayat Park 1 ve Hayat Park 2 projelerinin yanında yükselen AVM'de sadece dükkanlar yer alacak.

Kazı çalışmalarının yaklaşık 2 hafta kadar önce başladığı Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 19 ay sonra açılması planlanıyor. 

Hayat Park 3 Paradise AVM geliyor!

Toplam 300 mağazanın yer alacağı Hayat Park AVM 6 katlı olarak tasarlandı. AVM için anlaşılan markaları şu şekilde; Burger King, Kahve Dünyası, LCW, Starbucks, Gratis, Onur Market.

Hayat Park 3 Paradise AVM projesinde yer alan dükkanların metrekare birim fiyatları 20 bin TL ile 45 bin TL arasında değişiyor. AVM'deki dükkanlar için lansman dönemine özel fiyat avantajları sunuluyor.

Yüzde 40 peşinatla dükkan sahibi olunabilen Hayat Park 3 Paradise AVM için 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede yer alan dükkanların tapuları hemen teslim ediliyor.

Web: http://hayatpark.istanbul/


Geri Dön