25 / 04 / 2024

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.



Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 24 saat açık olması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Açılış tarihi merak edilen Hayat Park 3 Paradise AVM Bahçeşehir ve Esenyurt kesişiminde hayata geçiriliyor. 

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?
Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusuna 19 ay sonra yanıtını verebiliriz. AVM Hayat Park Gayrimenkul'ün daha önce hayata geçirdiği Hayat Park 1 ve Hayat Park 2 projelerinin yanıbaşında yükseliyor.

Lansman döneminin devam ettiği Hayat Park 3 Paradise AVM'de kazı çalışmaları yaklaşık olarak 2 hafta kadar önce başladı.

Hayat Park 3 Paradise AVM'de toplam 300 mağaza yer alıyor. Proje 6 katlı olarak tasarlandı. 

Yüzde 40 peşinatla dükkan sahibi olunabilen Hayat Park 3 Paradise AVM projesindeki dükkanların metrekare birim fiyatları 20 bin TL ile 45 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Hayat Park 3 AVM için anlaşılan markaları şu şekilde; Burger King, Kahve Dünyası, LCW, Starbucks, Gratis, Onur Market. Projedeli dükkanlar için 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Dükkanların tapuları hemen teslim ediliyor.

Web: http://hayatpark.istanbul/


Geri Dön