25 / 04 / 2024

yeni okul inşası 2019

yeni okul inşası 2019

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile başlattıkları Arsa Karşılığı Okul Yapımı Modeli ile kaynak çeşitliliğini artıracaklarını dile getirdi.

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

100 bin konutun inşası başlıyor! Bakan Kurum peş peşe açıkladı: Anadolu ve Avrupa Yakası'nda uydu kentler yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde inşa edilecek yeni konutlarla ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Kurum, 100 bin konutun inşasına perşembe günü başlayacaklarını açıkladı. 

İsrail, Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için 730 yeni konut inşa edecek!

İsrail makamlarının işgal altında olan Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için yükselecek olan 12 katlı 14 bina kapsamında toplamda 730 yeni konutun inşasını onayladığı belirtildi.

İsrail, Doğu Kudüs'te 3 bin 557 haneli yeni yasa dışı yerleşim inşasını onayladı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Bölge Planlama ve İnşa Komitesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'te toplamda 3 bin 557 haneli yasa dışı Yahudi yerleşim yeri inşasına onay verdi.

Türkiye, İsrail'in 3 bin 100 yeni konut inşa etme planını kınadı!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Yüksek Planlama Konseyinin önümüzdeki hafta Batı Şeria’daki çeşitli İsrail yerleşimlerinde 3 bin 100 yeni konutun inşasına onay verme planını kınadı.

İsrail Batı Şeria'da yasa dışı 2 bin 200 yeni konut inşasını onaylamayı hedefliyor!

İşgal altında olan Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler tarafından inşa edilen  2 bin 200 yeni konutun inşası İsrail tarafından onaylanacak. 

TOKİ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

TOKİ'den Erzurum'a yeni okul müjdesi!

Yeni eğitim yatırımları için start veren TOKİ, Erzurum Palandöken'de 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi 8 Temmuz'da!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Çanakkale Biga ve Çan'a 4 yeni okul! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçelerinde 4 yeni okul inşa edecek.

yeni okul inşası 2019 Haberi

yeni okul inşası 2019

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Batıkent Mehmet Akif İnan İlkokulu'nda "Hazine Taşınmazları Karşılığında Okul Yapılmasına İlişkin Protokol"ün imza törenine katıldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Bakan Selçuk, törendeki konuşmasına 2018-2019 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin hayırlı olması temennisini dile getirerek başladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile başlattıkları Arsa Karşılığı Okul Yapımı Modeli ile kaynak çeşitliliğini artıracaklarını dile getirerek, "Bu model bir yandan yeni eğitim yapılarının yükselmesine imkan tanırken bir yandan da Hazine taşınmazlarının yeni projelerle değerlendirilmesine imkan veriyor."...