28 / 03 / 2024

yeni osmaniye valisi Kerem Al

yeni osmaniye valisi Kerem Al

Merkez Valisi Kerem Al, 15/9/2014 tarihli karar ile Osmaniye Valiliğine atandı. Peki Yeni Osmaniye Valisi Kerem Al kimdir? İşte Yeni Osmaniye Valisi Kerem Al'ın biyografisi...

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

TOKİ Osmaniye projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 126 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Osmaniye 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Osmaniye projesiyle 126 yeni konut geliyor! Tarih belli oldu!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Osmaniye projesinin ihale tarihi belli oldu. İşte TOKİ Osmaniye 2023 projesi detayları...

TOKİ Osmaniye Kadirli projesi için düğmeye bastı! Tam 307 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye'de 307 yeni konut inşa edecek. İhalesi 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ'den Osmaniye Düziçi'ne 160 konut ve 10 dükkanlık yeni proje!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye Düziçi projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Osmaniye Toprakkale’de 2+1 ve 3+1!

TOKİ’nin beş senede toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Osmaniye’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Osmaniye Toprakkale Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Osmaniye'ye 160 konutluk yeni proje müjdesi!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan Osmaniye'ye yeni proje müjdesi! 122 konut geliyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Osmaniye Bahçe Konutları projesinin tesliminde Osmaniyelilere 2. etap müjdesi verdi. İşte detaylar...

Osmaniye Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye Raufbey Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.  

yeni osmaniye valisi Kerem Al Haberi

yeni osmaniye valisi Kerem Al

Kerem Al kimdir?

Kerem Al, 1956 yılı Muş doğumlu. 1980 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuştur. 


Sırasıyla, Ardeşen Kaymakam vekilliği, Gürün, Baykan, Ahmetli kaymakamlıkları, Mülkiye Müfettişliği, Mülkiye Başmüfettişliği, Teftiş Kurulu Başkan Vekilliği ve Teftiş Kurulu Başkanlığı yapmıştır. Bakanlar Kurulunun 19 Kasım 2007 tarih ve 2007/12859 sayılı kararnamesi ile Bayburt valiliği görevine atanmıştır. 


17 Ağustos 2011 tarihinde Resmî Gazetede yayımlanan bakanlar kurulu kararıyla Aydın Valiliği'ne getirilmiştir. 4 Ağustos 2013 tarihli Sayı : 28728 atama karıyla Merkez Valisi olarak görevlendirilmiştir.


Merkez Valisi Kerem Al, 15/9/2014 tarihli karar ile Osmaniye Valiliğine...