19 / 04 / 2024

yeni otoyol projeleri

yeni otoyol projeleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan İstanbul'a yeni bir otoyol yapılacağını söyledi. "E-5 girişi ve Çamlıca TEM girişi, iki girişimiz var" diyen Elvan, "Bu otoyola, mevcut otoyol ve E-5’e ilave olarak yeni bir otoyol inşa ediyoruz" dedi

2023'te hedef 8 bin kilometre otoyol!

Kamu-özel sektör işbirliği ve YİD finansman modeliyle gerçekleştirilmesi hedeflenen 5 bin 554 kilometre uzunluğundaki otoyol projelerinin hayata geçirilmesiyle 2023'te Türkiye'nin otoyol ağı 7 bin 839 kilometre uzunluğa ulaşacak...

Ulaştırma Bakanı açıkladı! İstanbul-Ankara arasına yeni otoyol projesi...

İstanbul ve Ankara arasına yeni otoyol geleceği duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama kapsamında otoyolun nerelerden geçeceği de bellirlendi. İşte haberin detayları...

Son 3 yılın rekoru: Yeni konut projeleri satılmıyor mu?

Rusya'nın federal bölgelerinde müşteri bulamayan yeni konut oranları 3 yılın rekorunu kırdı. Ülkede satılamayan konut hacmi 2020 Ocak ayından bu yana ilk kez 71 milyon metrekareyi aştı.

Bakan Uraloğlu: 2028'e kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı gerçekleştireceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 2028'e kadar gerçekleştirecekleri projelere ilişkin bilgi verdi. Bakan Uraloğlu 2028 yılına kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı yapacaklarını söyledi.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasındaki otoyolların yeterli gelmediğini ifade ederek yeni proje için sinyal yaktı.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Kredi faizleri yükseldi, ev satışları düştü! Yeni konut projeleri başlayamadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredi faizlerinin yüksekliği sebebiyle sektörde gayrimenkul satışlarının ciddi oranda düştüğünü ve yeni projelerin yapılmadığını belirtti.

Konut sektöründe finansman sorunu: Yeni konut projeleri rafta kaldı!

Fahiş fiyat artışlarına ve konut sorununa çözüm olması beklenen yeni projelerin ruhsat başvurularında seçim sonrası hareketlenme yaşandı. Fakat kredilere erişim zorluğu sebebiyle alınan inşaat ruhsatları çekmecede beklemeye başladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Sivaslılara müjde! O ilçedeki yeni konutlar için beklenen tarih geldi!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yeni projeleri için de beklenen tarihler geldi.    

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı: Yeni konut projeleri ve hukuki yaptırımlarla kira sorunu çözülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı çözeceklerini ifade etti.

yeni otoyol projeleri Haberi

yeni otoyol projeleri


"E-5 girişi ve Çamlıca TEM girişi, iki girişimiz var" diyen Elvan, "Bu otoyola, mevcut otoyol ve E-5’e ilave olarak yeni bir otoyol inşa ediyoruz. Nereden başlıyor bu otoyol? Sakarya Akyazı’dan başlıyor ve şu güzergahı takip edip İzmit’in üst tarafından doğrudan Kuzey Marmara Otoyoluyla birleşiyor. Ankara’dan gelen bir vatandaşımız şu anda ya Otoyol TEM’e girecek ya da E-5’e girecek. 


Şu anda Ankara’dan gelen bir vatandaşımız bu projenin tamamlanmasıyla birlikte, ki biz bununa da ihalesine çıktık, ne olacak? Üçüncü bir otoyol güzergahına girebilecek Sakarya Akyazı’dan itibaren, İzmit üzerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsüyle birleşecek olan bir güzergah" ifadelerini kullandı.



Bu yıl Haziran ayında tüm tabliyelerin yerleştirileceğini ve Körfez Köprüsü'nün üzerinden yaya olarak geçilmiş olunacağını anlatan Elvan, "Araç için tabi ki diğer akşamların, bağlantıların bağlanması...