18 / 04 / 2024

Yeniden Refah Partisi genel merkezi

Yeniden Refah Partisi genel merkezi

Saadet Partisi'nin genel merkez binasını tahliye etmesinin ardından, Yeniden Refah Partisinin binaya taşınma süreci de başladı.

Asgari ücrette kritik açıklama: Yüzde 10 refah payı verilmeli, en az yüzde 55 artış yapılmalı!

Ankara Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, asgari ücretin enflasyon rakamının altında olmamasını, yüzde 10 refah payı verilmesini ve yüzde 55’in altında bir artış açıklanmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Fatih Erbakan'dan dikkat çeken asgari ücret açıklaması: ''15 bin liraya yükseltilmesi gerek'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün ara zam görüşmeleri başlayan asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamada, işverene de destek verilerek asgari ücretin en az 15 bin TL'ye yükseltilmesi gerektiğini belirtti. İşte Fatih Erbakan'ın asgari ücret açıklamasının detayları...

Asgari ücret 14 bin lira olacak! Bunu duyanın ağzı bir karış açık kalıyor!  

Yeni yılda asgari ücretin ne kadar olacağı merak edilirken siyasilerin bu konudaki tartışmaları da devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete en az yüzde 50 zam yapılması gerektiğini söyleyerek asgari ücreti 14 bin TL yapacağını vaat etti.

Asgari ücret teklifini güncelledi! Bomba rakam geldi! Duyan bayram edecek!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı bir televizyon programında asgari ücret zammına dair açıklamalarda bulundu. Erbakan, Türkiye’de açlık sınırının 7 bin 425 lira olduğunu dile getirdikten sonra asgari ücrete yapılması gereken zam oranını belirtti.

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı!

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açılış için geldiği şehirde vatandaşlara seslendi.

Fatih Erbakan'dan deprem uyarısı!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, yetkililere, " İstanbul'daki depreme uygun olmayan binalar büyük bir depremde Allah vermesin toplu mezarlara dönüşürse mi aklınız başınıza gelecek?" diye seslendi...

Kanal İstanbul ile İstanbul'un nüfusu 5 milyon artacak!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kanal İstanbul ile ilgili, projenin yapılması halinde İstanbul'a ilave 5 milyon nüfusun geleceğini ifade etti...

Yeniden Refah Partisi genel merkez binasına taşınıyor!

Saadet Partisi'nin genel merkez binasını tahliye etmesinin ardından, Yeniden Refah Partisinin binaya taşınma süreci de başladı.

Fatih Erbakan'dan Saadet Partisi'nin tahliye açıklaması!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisinin kiracı olarak bulunduğu genel merkez binasının tahliye edilmesiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Saadet Partisi yeni bina arıyor!

Saadet Partisi yönetimi, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın açtığı dava sonucunda mahkemenin verdiği tahliye kararının ardından yeni bir parti binası için arayışa girildi. 

İpek Yolu'nun geçeceği 65 ülke refah kuşağına kavuşacak!

Çin'in 40 milyar dolar vermeyi taahhüt ettiği İpek Yolu'nun yeniden canlandırılması projesinin, hattın geçeceği 65 ülkede "refah kuşağı" oluşturacağı öngörülüyor.

Ahmet Münir Erkal: Malatya'yı yeniden planlayacağız!

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Münir Erkal, seçim çalışmaları kapsamında büyük şehir statüsüne kavuşan şehri sağlam temeller üzerinde yeniden planlayacaklarını söyledi...

Zeydan Karalar: Seyhan'ın imar planını yeniden yapacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Adana' nın Seyhan ilçesinin yüzde 70' inin imar planı projelerini yeniden yapacaklarını söyledi...

Yeniden Refah Partisi genel merkezi Haberi

Yeniden Refah Partisi genel merkezi

Hisselerinin çoğunluğu Emlak Turizm Ticaret AŞ'ye (ETAŞ) ait genel merkez binasının tahliyesiyle ilgili davayı kazanamayan Saadet Partisinin binayı tahliye etmesinden sonra Yeniden Refah Partisi binaya taşınmaya başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile Necmettin Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz'ün ortağı olduğu ETAŞ'a ait binada kiracı olan ve şirket tarafından açılan davayı kazanamayan Saadet Partisi'nin genel merkez binasında 11 Nisan'da başlayan tahliye işlemleri tamamlandı.

Saadet Partisinin binayı tahliye edilmesinin ardından, Yeniden Refah Partisinin binaya taşınma süreci de başladı.

İlk olarak bina dışına partinin isminin ve ambleminin bulunduğu bayrakları asan parti yetkilileri, binada ilerleyen günlerde kapsamlı tadilat yapacaklarını açıkladı.

Saadet Partisi'nin genel merkez binası tahliye...