19 / 04 / 2024

Yenikapı Transfer Noktası Projesi

Yenikapı Transfer Noktası Projesi

MIPIM ile Architectural Review dergisinin ortaklaşa düzenlediği MIPIM Art Future Awards 2013 Ödülü, Yeni Transfer Noktası projesi ve Arkeo Park Projesi'ne verildi...

Yenikapı Transfer Merkezi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Fatih, Yenikapı Transfer Merkezi ve Yakın Çevresi Düzenleme Avan Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

İstanbul Finans Merkezi ulaşımın kavşak noktası olacak!

İstanbul Finans Merkezi (İFM), metro bağlantıları ve demiryolu hattıyla hem ekonominin hem de ulaşımın kavşak noktası olacak.

Berre Turizm Transfer Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Berre Turizm Transfer Hizmetleri Limited Şirketi, Barış Gürsoy tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Y.Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

2000 yılında Taksim - Yenikapı metro çalışmaları durmuş!

2000 yılında Taksim - Yenikapı metro güzergahında yapılan metro çalışmaları Tünel'deki Fransız Sarayı olarak bilinen binada çatlamalar meydana getirmiş. Fransız Konsolosluğu mahkemeye başvurması üzerine İBB metro çalışmalarını durdurmuş.

Ideal Standard Türkiye'de 67 satış noktasına ulaştı!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, İstanbul’da açtığı 20. mağazasıyla Türkiye’de toplam 67 satış noktasına ulaştı.

1998 yılında Taksim-Yenikapı metro inşaatının temeli atılmış!

1998 yılında Taksim-Yenikapı metro inşaatının temeli Şişhane Parkı'nda düzenlenen törenle, Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılmış. 124 milyon dolar harcanarak inşa edilecek hat, Haliç'i köprü ile geçerek Yenikapı'ya ulaşacakmış.

1997 yılında Yenikapı Mevlana Tekkesi'nde büyük çapta hasar meydana gelmiş!

1997 yılında Zeytinburnu'nda bulunan ve Vakıflar Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Yetiştirme Yurdu olarak kullanılan Yenikapı Mevlana Tekkesi'nde, belirlenemeyen bir nedenle yangın çımış. Binada büyük çapta hasar meydana gelmiş.

1997 yılından İstanbul Metrosu Yenikapı'ya kadar uzatılacakmış!

1997 yılında Taksim-4. Levent arasında yapımı süren İstanbul Metrosu, Yenikapı'ya kadar uzatılacakmış. Şişhane üzerinden Tünel'e ve oradan Haliç'e yapılacak köprü üzerinden geçerek Yenikapı'ya ulaşacak olan metro hattı 5.5 kilometre uzunluğunda olacakmış.

Avcılar Turgut Özal Stadı toplu ulaşım için transfer merkezi oluyor!

Avcılar'daki Turgut Özal Stadı, toplu ulaşım için transfer merkezi oluyor. Stadın yerine yapılacak transfer merkezi metro, otobüs, metrobüs, Marmaray, tramvay, demiryolu ağı gibi ulaşım hatlarının Avcılar'daki aktarma noktası olacak.

Gayrimenkul sektöründe pazarlama noktası geliştirilmeli!

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol’a göre gayrimenkul sektörü Türkiye’de çok gelişti ancak pazarlama noktasında hala alınması gereken yol var.

Terme'de inşaat sektörü durma noktasına geldi!

Terme'de durma noktasına gelen inşaat sektörü, hareketlenmeyi beklerken, sektörde beklentiler boşa çıkacağa benziyor. Alim Kunt "İnşaat sektöründe sıkıntılı bir piyasa oluştu. " dedi.

Yeşil Yıldırım kentsel dönüşümün kilit noktasıdır!

Yıldırım'ı çevresine duyarlı şekilde yeniden inşa ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yeşil Yıldırım, kentsel dönüşümün kilit noktasıdır" dedi.

Yeşil Yıldırım, kentsel dönüşümün kilit noktası!

Yıldırım'ı çevresine duyarlı şekilde yeniden inşa ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yeşil Yıldırım, kentsel dönüşümün kilit noktasıdır" dedi.

Yenikapı Transfer Noktası Projesi Haberi

Yenikapı Transfer Noktası Projesi
MIPIM Art Future Awards 2013 ödül töreni, Fransanın Cannes şehrindeki JW Marriott Otel'de düzenlendi. Törende, MIPIM Art Future Awards 2013 ödülü Tabanlıoğlu Mimarlık'ın Yenikapı Transfer Noktası ve Arkeo Park Projesi'ne...