26 / 04 / 2024

yeniköy yalıları

yeniköy yalıları

2007 yılında TMSF tarafından satışa çıkarılan Yeniköy'deki eski Carlton Oteli arazisinin satışı Boğaz'daki yalıların değerini artıracakmış. Satılacak olan 6 bin 670 metrekarelik arsa milyon dolarlık yalıları da etkileyecekmiş.

İşte Boğaz'ın incisi Yeniköy yalıları!

Tatilde dünyanın öbür ucuna gitmek şart değil. İstanbul çok albenili bir şehir, Boğaz da büyüleyici güzellikte... En pahalı yalının satılmasından yola çıkıp Yeniköy'deki komşuları kimlermiş, bakalım...

Dilek Sabancı 50 milyon dolara Yeniköy'de yalı aldı!

Sabancı ailesinin Boğaziçi'nde yalı operasyonu tam gaz sürüyor. Sabancı ailesinin üyelerinden Dilek Sabancı 50 milyon dolara Yeniköy'de Köybaşı Caddesi'ndeki yalı 2 bin metrekare arsaya sahip yalı aldı...

Tansu Çiller'in yalısı restoran olacak!

Yeniköy'deki yalının ilk sahibi eski milletvekili ve Atatürk'ün can yoldaşı Rasim Ferit Talay'dı Yalı şimdi ise eski Başbakan Tansu Çiller'e ait...

1938'de 'Boğaz'ın süsü' olarak nitelendirilen Bebek ve İstinye arasındaki yalılar için yıkım kararı! 

1938 yılında Bebek ve İstinye arasındaki sahada yeni yol istikametinden dolayı burada bulunan yalıların yıkılmasına karar verilmiş. 

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Vesen Yapı tarafından, Tuzla Mercan Koyu’nda Anadolu Yakası’nın denize sıfır konumlanan ilk ve tek projesi “Vesen Yalıları'nda 2024’ün ikinci çeyreğinde yaşamın başlaması planlanıyor.

Vesen Yalıları'nda yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Vesen Yalıları'nda yüzde 20'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Vesen Yalıları'nın teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor. 

İBB’den yeni hamle! Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları için harekete geçti!

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının İBB’nin elinden alınıp Hazine’ye devredilmesinden sonra büyükşehirin başlatmış olduğu hukuki süreçte kapanan dosya yeniden açıldı. İBB’nin başvurusu üzerine yeniden açılan dosyada konu ile ilgili son kararı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu verecek.

Vesen Yönetim Kurulu Palazoğlu: Vesen Yalıları projesi, deniz manzarası ve bahçe keyfini bir arada sunuyor!

Tuzla'da, Vesen Yapı tarafından inşa edilen "Vesen Yalıları"nda satışlar devam ediyor. 158 yalı dairesinin şimdiden yüzde 80 satışı tamamlandı. Projenin Mart 2024’te teslimi yapılacak.

Vesen Yalıları, ‘yalı dairesi’ konsepti ile Tuzla Mercan’da!

İstanbul Anadolu Yakasının denize sıfır ilk ve tek projesi Vesen Yalıları, Tuzla Mercan’da yalı yaşamı sunuyor. Yüzde 5 peşinat ve 120 ay vadeli konut kredisi ile satılan daireler 2024 yılında teslim edilecek.

Vitrin Yeniköy lansman özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Vitrin Yeniköy projesinde satışlar başladı. Projede yer alan villalar, lansmana özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Peki Vitrin Yeniköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Uzman isimden korkutan sözler: Boğaz'daki yalılar sular altında kalacak!

Prof. Dr. İhsan Çiçek, iklim değişikliğine dikkat çekerek deniz suyunun 2 metre yükseleceğini söyledi. İhsan Çiçek ayrıca  Boğaz'daki yalıların alt katlarının sular altında kalacağını da sözlerine ekledi.

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

Fehime ve Hatice Sultan yalıları İBB'nin elinden alındı! 

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) alınarak Hazine'ye devredildi.

THY’den Ekrem İmamoğlu'na Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları yanıtı: İddialar gerçeği yansıtmıyor!

THY, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklamada bulundu. İşte THY'den konu ile ilgili gelen o açıklama...

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul'un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Vesen Yapı, İstanbul Tuzla’da inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda lüks detayları ve denizden ulaşım ayrıcalığıyla yeni bir yaşam kültürü hayata geçirityor. Tuzla, Mercan’da yükselen proje İstanbul’un en seçkin konut projeleri arasında yer alıyor.

yeniköy yalıları Haberi

yeniköy yalıları



Boğaz'daki yalıların değeri bugünkü ihale ile artacak


Devler, bugün Carlton Oteli arazisi için kapışacak. Bu yarışı arazinin kapı komşusu yalı sahipleri de yakından izliyor. Hatta Sabancı Ailesi'nin adı talipler arasında da geçiyor. 


    İstanbul Yeniköy'deki Carlton Oteli'nin arazisinin satışı sadece talipleri değil Yeniköy'de yalıları olan krem tabakayı da yakından ilgilendiriyor. Aralarında eski Başbakan Tansu Çiller, Hattat Ailesi, Sabancılar, Kalkavanlar, Üstünkaya, Erbilgin gibi Türkiye'nin önde gelen isimlerinin yalıları bulunan Yeniköy'de satışta oluşacak olan metrekare fiyatı bölgenin değerini daha da artıracak görünüyor. 


SATILIK İKİ YALI VAR 


    Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 49 milyon YTL muhammen bedelli satışa çıkarılan Halis Toprak'ın...