28 / 03 / 2024

Yenileşim Yapı İnşaat Turizm adres

Yenileşim Yapı İnşaat Turizm adres

Yenileşim Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sultan Hamit Velioğlu, Yalçın Sönmez tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu. 

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 999 bin TL sermaye bedeli ile Alim Aydın, Batuhan Işık Demir ve Oğuzhan Elçim ortaklığında kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Demirel ve Serhat Demirel ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Karabulak tarafından kuruldu. 

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi Bayrampaşa’da Enes Elikara tarafından kuruldu.

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Enes Elikara tarafından kuruldu.

Yenileşim Yapı İnşaat Turizm adres Haberi

Yenileşim Yapı İnşaat Turizm adres

Yenileşim Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sultan Hamit Velioğlu, Yalçın Sönmez tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


Yenileşim Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özelinşaatlar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yenileşim Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi, Tevfik Paşa Sokak,...