25 / 04 / 2024

Yenimahalle yatırımları 2014

Yenimahalle yatırımları 2014

İlçeyi baştan sona devasa yatırımlarla donatarak hizmet yarışında hep bir adım önde olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden dev yatırımları yerinde inceledi.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Yaşar Şentepe, Ankara Yenimahalle'deki yatırımlarını anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği iftar programı düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Yaşar Şentepe’de bu dönem yapılacak hizmet ve yatırımların da müjdesini verdi.

Fethi Yaşar inşaatı devam eden yatırımları denetledi!

Hizmette sınır tanımayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin inşaatı devam eden yatırımlarını denetledi, çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yaşar’a Başkan Yardımcı Yaşar Neslihanoğlu da eşlik etti.

Fethi Yaşar, Yenimahalle'de inşaatı süren yatırımları denetledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin inşaatı devam eden yatırımlarını denetledi. Yaşar, Biz Yenimahalle’yi Ankara’nın en gözde yerleşim yerlerinden biri yapmaya kararlıyız," dedi.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Özel sektör inşaat yatırımları büyümeye devam ediyor!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

GTO Turizm Yatırımları ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

GTO Turizm Yatırımları ve İşletmeciliği Anonim Şirketi, Halil Karaağaç Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 12 milyon TL sermaye ile 11 Haziran' da Bakırköy, Yenimahalle Mahalle'de kuruldu.

Türkiye rüzgar yatırımlarında Avrupa'da 5'inci oldu!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliğinden, 2014 yılında rüzgar enerjisi yatırımlarında Türkiye 'nin, Avrupa 'da beşinci, dünyada onuncu sırada yer aldığı bildirildi.

Temiz enerji yatırımları arttı!

Yenilenebilir enerji yatırımları 2014’te yüzde 16 oranında artış göstererek 310 milyar dolara yükseldi. Yatırımlarını tetikleyen en önemli unsur ABD ve Çin’deki güneş enerjisi yatırımları oldu

Netsel Turizm Yatırımları değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Netsel Turizm Yatırımları A.Ş 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Açıklama ve değerleme raporu şöyle...

İZSU 2015'teki yatırımları için 593 milyon lira kaynak ayırdı!

2014 yılı boyunca kente 267 milyon liralık yatırım yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2015 bütçesinden de yatırımlar için 593 milyon lira kaynak ayırdı.

Deloitte yabancı yatırımları yüzde 54 arttı!

Deloitte yabancı yatırımları yüzde 54 arttı. DELOITTE Türkiye’ nin raporuna göre, iki seçime ve gelişmekte olan piyasalardaki likidite baskısına rağmen 2014 yılında yatırımcılar, Türkiye’den vazgeçmediler.

Yenimahalle yatırımları 2014 Haberi

Yenimahalle yatırımları 2014


İlçeyi baştan sona devasa yatırımlarla donatarak hizmet yarışında hep bir adım önde olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden dev yatırımları yerinde inceledi. 

Yaşar, Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan ile hizmet turuna çıktı. Yenimahalle Belediyesi'nin hayata geçirdiği ve tamamlanma aşamasına gelen, vatandaşlara yaz-kış havuz keyfi sunacak Batıkent Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, hasta yakınlarına otel konforu sağlayacak Onkoloji Hastanesi Konukevi ve klasik pazar anlayışına yeni bir boyut kazandıracak Yenimahalle Pazarı ve Sosyal Tesisi inşaatlarını denetleyen Yaşar, Buçan'a projeleri tanıttı. 

Yaşar ve Buçan hizmet turuna, Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent'te yapımına başladığı yarı olimpik yüzme havuzunda start verdi. Çalışmaların hızla devam ettiği ve tamamlanmaya gün sayan tesiste son kontrolleri yapan Yaşar, "Yarı oliınpik yüzme havuzunun içerisinde güneşlenme terası, kafeterya, sauna,...