26 / 04 / 2024

yer altına alınan çöp kutuları nerede

yer altına alınan çöp kutuları nerede

Kırklareli'ye bağlı Vize Belediyesinin, Trakya Kalkınma Ajansından hibe almaya hak kazandığı "Vize İlçesi Atık Yönetimi Altyapısının Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında ihalesi yapılan çöp konteynerleri kısa sürede yer altına alınacak...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

1941 yılına alınan karar: Cadde ve sokaklara numara konulmayacak!

1941 yılında alınan karara göre cadde ve sokaklara numara konulmayacağı bildirilmiş. Yeni karara göre sokak ve caddeler isimle adlandırılmasına karar verilmiş.

Emlak ilanları için yeni düzenleme! Sosyal medya mercek altına alındı!

Ticaret Bakanlığı’nın son aylarda emlak ilanlarıyla ilgili düzenleme ve denetimleri sürerken, sosyal medya platformlarında paylaşılan ilanlar da mercek altına alındı.

Bakan Şimşek'ten enflasyon müjdesi: Bir yıl içinde enflasyonu ciddi oranda kontrol altına alıp düşüreceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, müjdeyi verdi. Bakan Şimşek, gerçekleştirilecek reformlar ile bir yıl içinde enflasyonu ciddi oranda kontrol altına alıp düşüreceklerini açıkladı.

Konut sigortası ile evlerdeki güven teminat altına alınıyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortası ile evlerdeki huzurun ve güvenin teminat altına alındığını dile getirdi. 

Rusya'da kiralık konut piyasası takip altına alınıyor!

Rusya İnşaat Bakanlığı, ülkede yapılan kiralık konut sözleşmelerinin kayıt altına alınacağı bir sistem kurmaya hazırlanıyor.

Konut sigortasında hangi hasarlar teminat altına alınabilir?

Konut sigortasının ev ve ev içindeki eşyaları, su baskını ve deprem gibi doğal afetlerden, hırsızlık ve yangın gibi çok çeşitli risklere karşı koruma altına alan geniş kapsamlı sigorta çeşidi olduğuna dikkat çeken Av. Elvan Kakıcı Şimşek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

IMF: Çin’de gayrimenkul sektörünün riskleri kontrol altına alınabilir!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Çin'de gayrimenkul sektöründen kaynaklanan risklerin kontrol altına alınabileceğine dikkat çekti.

Kastamonu sel felaketinde gözaltına alınan müteahhit adliyeye sevk edildi!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde çöken Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi olan ve gözaltına alınan Mehmet Ö. hakkında adliyeye sevk kararı alındı.

Kayseri Develi'de tarihi yapıların koruma altına alınması TBMM'de!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yer alan tarihi yapıların koruma altına alınması ve restorasyonuna yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir depremine yönelik soruşturmada gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi!

İzmir depreminde yıkılan binalarla ilgili gözaltına alınan 6 şüphelinin adliyeye sevk edilmesine karar verildi. 

Thodex soruşturmasında gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı. 

Kanal İstanbul ile İstanbul güvence altına alınacak! 

Kuzey Marmara Otoyolu 7'nci kesim Habibler-Hasdal şantiyesinde inceleme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu kısa süre içerisinde yapımına başlanacak olan Kanal İstanbul ile İstanbul'un güvence altına alınacağını dile getirdi. 

yer altına alınan çöp kutuları nerede Haberi

yer altına alınan çöp kutuları nerede


Ocak ayının ilk haftası Belediye Toplantı Salonunda yapılan yeraltı çöp konteyneri işi ile ilgili ihaleye 3 firma katıldı. Önümüzdeki günlerde ihaleyi alan firma ile sözleşmenin imzalanıp ay sonu işin yapımına başlanacağı kaydedildi.


Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, "İlk etapta 30 noktada başlatılacak olan uygulamaya vatandaşın memnuniyeti doğrultusunda genişletilerek devam edileceğini belirtti. Aynı proje kapsamında 1 çöp toplama aracı, 2 vakumlu süpürge ve 2 atık toplama aracı da alınacağını ifade eden Başkan Yılmaz, "İlçede belirlenen noktalara yerleştirilecek 30 adet yeraltı çöp konteyneri sistemi ile çöp ve atıkları yer altında saklayarak, koku, bakteri, hastalık ve benzeri istenmeyen sonuçların önüne geçilecek ve görsel kirliliği de tamamen ortadan kaldıracak"...