25 / 04 / 2024

yerli araç

yerli araç

Yerli otomobil TOGG’un seri üretimine 29 Ekim’de Gemlik fabrikasının açılmasıyla başlanıyor. Vatandaşlar “TOGG fiyatı ne olacak?” sorusunu araştırırken son günlerde çıkan fiyat haberlerine ilişkin açıklama yapıldı.

TOGG'un fiyatı ne kadar olacak? TOGG'un ortağından çok net açıklama

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobilinin üretilmeye başlamasına yaklaşık 1 ay kala, aracın fiyatı hakkında önemli bir açıklama yapıldı. 

TOGG'la ilgili yeni gelişme! Sayı giderek artıyor

Türkiye'nin otomobili Togg'un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, çalışan sayısının 1000'i aştığı ifade edildi.

Dev yatırım! 1 milyar liralık destek sağlanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'n mart ayındaki "Togg başta olmak üzere yüksek hızlı şarj istasyonlarının yaygınlaştırılması konusunda yeni hamleler yapıyoruz" açıklamasının ardından nisanda destek programına başvurular alınıyor.

TOGG açıkladı! 2030 yılına kadar 1 milyon araç üretilecek!

TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, Türkiye'nin yerli otomobili Togg’da 2030'a kadar 5 farklı modelde 1 milyon araç üretmek istediklerini söyledi. 

TBMM'nin 377 milyona kiraladığı lüks araçlara büyük tepki! Yerli ve milli hassasiyeti bir tek vatandaşa mı var?

TBMM, 57’si lüks otomobil olmak üzere  toplam 113 araç kiraladığı ortaya çıktı. Bu araçlar için 376 milyon 710 bin 588 bin lira verileceğini duyan vatandaşlardan ise büyük tepki geldi. İşte ayrıntılar... 

Yerli elektrikli otomobil Togg'a yine zam geldi! Togg fiyat listesi Aralık 2023

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli araçlara bir zam daha geldi. Peki, Togg fiyatları ne kadar oldu?

Kamuda TOGG dönemi başlıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in tasarruf genelgesi doğrultusunda kamuda TOGG dönemi başlıyor. Kamuda kullanılan Audi ve Mercedes gibi marka araçların yerine bundan sonra artık yerli araçlar kullanılacak.

Elektrikli araçlara yeni kredi fırsat! İşte tüm detaylar

BDDK, yerli elektrikli araçlar için verilecek kredi limitlerini yeniden belirledi. Buna göre, fiyatı 900 bin liraya kadar olan elektrikli araçlar için yüzde 70'i tutarında 48 ay vade ile kredi verilecek. İşte tüm detaylar...

SUV araçlarda fiyatlar fırladı! İşte yeni fiyatlar...

SUV araçlara talep artmaya devam ediyor. Nisan ayında da yoğun ilgi gören SUV araçların fiyatları bir kez daha yükseldiç Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un SUV modelinin de fiyatı en düşük 953 bin lira olarak açıklandı. Peki TOGG ve diğer markaların SUV modellerinin Nisan ayı fiyatları ne kadar?

Elektrikli araç mı hesaplı, dizel mi? İşte yanıtı

Yerli elektrikli otomobil Togg'un satışa sunulması, Tesla'nın Türkiye'ye geleceğini açıklaması ve diğer markaların da yeni elektrikli modellerini Türkiye'ye getirmek için gün sayması, tüketicinin karşısına hiç olmadığı kadar çok alternatif yaratıyor. Peki dizel araçlar mı hesaplı yoksa elektrikli ar

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

İlk yerli otomobil satışa çıktı! Fiyatını duyanlar buz kesti! TOGG’u beklerken o geldi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli otomobil Togg'un 2023'ün ilk çeyreğinde yollarda olacağını açıklamasının ardından vatandaşlar TOGG'un satışa sunulmasını beklerken yerli elektrikli araç RKS A1'in sağladığı avantajlarla dikkatleri üstüne topladı.

TOGG yüzde 100 yerli mi? TOGG parçaları hangi ülkelerden?

TOGG gündemden düşmüyor. Yerli otomobil Togg hakkında araştırmalar hız kazandı. Son olarak TOGG yerli mi değil mi sorusu yanıt bulmayı bekliyor. İşte TOGG hakkında sorulan sorular ve yanıtları!

İthal araçta tercih Volkswagen, yerlide Fiat ! İşte en çok satanlar listesi

Yılın ilk 8 aylık döneminde toplam pazarda yerli üretim araç satışı 198 bin 561 adet olurken ithal araç satışı ise 259 bin 885 oldu. 8 aylık dönemde en çok yerli araç satışını Fiat yaptı, en fazla ithal araç satışı ise Volkswagen'den geldi.

Traktör alacaklar dikkat! Başak Traktör Kompakt araçlarının fiyatını açıkladı! İşte 1 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin yerli ve milli yapımı Başak traktörün Kompakt araçlarının Ağustos ayı fiyatları belli oldu. Peki, Başak Traktör kompakt fiyatları bu ay kaç TL? İşte 1 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yerli üretim otomobil satışları yabancı markaları geçti! İşte zirvedeki ilk 3 marka

Otomobil piyasasında en çok satılan otomobiller belli oldu. Pazarda satılan yerli otomobiller ithal araç satışlarını geçti. İlk üç sırada yer alan yerli markaların ne kadar otomobil sattığı da açıklandı. İşte detaylar...

yerli araç Haberi

yerli araç

Yerli Otomobil TOGG için çalışmalar tüm hızıyla devam etmekte. Elektrikli SUV modelini homologasyon sürecinin tamamlanmasının ardından 2023'ün ilk çeyreğinde yollara çıkaracak olan TOGG’un Gemlik’teki fabrikası ise 29 Ekim’de açılmış olacak. Bu tarih itibariyle TOGG’da seri üretim de resmen başlayacak. Ancak vatandaşların en çok merak ettiği konu ise halâ TOGG’un fiyatı olurken Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu yaptığı açıklamayla iddialara son noktayı koymuş oldu.

Twitter’dan yapılan açıklamada, “Gemlik Kampüsümüzün resmi açılışını gerçekleştireceğimiz 29 Ekim 2022 ve akıllı cihazımızın yollara çıkacağı Mart 2023 tarihi yaklaştıkça Togg'a olan ilgi de artıyor. Bu ilgi ve merakı gururla takip ediyor, markamızla ilgili ticari sır olmaktan çıkan her gelişmeyi düzenli olarak sosyal medya hesaplarımız ve basın bültenlerimiz aracılığıyla duyuruyor, kamuoyunu gelişmelerden haberdar ediyoruz” denildi.

“İTİBAR ETMEYİNİZ”
Açıklamada son...