19 / 04 / 2024

TOGG'un fiyatı ne kadar olacak? Resmi açıklama geldi

TOGG'un fiyatı ne kadar olacak? Resmi açıklama geldi

Yerli otomobil TOGG’un seri üretimine 29 Ekim’de Gemlik fabrikasının açılmasıyla başlanıyor. Vatandaşlar “TOGG fiyatı ne olacak?” sorusunu araştırırken son günlerde çıkan fiyat haberlerine ilişkin açıklama yapıldı.



Yerli Otomobil TOGG için çalışmalar tüm hızıyla devam etmekte. Elektrikli SUV modelini homologasyon sürecinin tamamlanmasının ardından 2023'ün ilk çeyreğinde yollara çıkaracak olan TOGG’un Gemlik’teki fabrikası ise 29 Ekim’de açılmış olacak. Bu tarih itibariyle TOGG’da seri üretim de resmen başlayacak. Ancak vatandaşların en çok merak ettiği konu ise halâ TOGG’un fiyatı olurken Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu yaptığı açıklamayla iddialara son noktayı koymuş oldu.

Twitter’dan yapılan açıklamada, “Gemlik Kampüsümüzün resmi açılışını gerçekleştireceğimiz 29 Ekim 2022 ve akıllı cihazımızın yollara çıkacağı Mart 2023 tarihi yaklaştıkça Togg'a olan ilgi de artıyor. Bu ilgi ve merakı gururla takip ediyor, markamızla ilgili ticari sır olmaktan çıkan her gelişmeyi düzenli olarak sosyal medya hesaplarımız ve basın bültenlerimiz aracılığıyla duyuruyor, kamuoyunu gelişmelerden haberdar ediyoruz” denildi.


Geri Dön