23 / 04 / 2024

Togg'un fiyatı ne kadar olacak? 2023 yılında satışa çıkması beklenen Togg’un fiyat aralığı belli oldu!

Togg'un fiyatı ne kadar olacak? 2023 yılında satışa çıkması beklenen Togg’un fiyat aralığı belli oldu!

Türkiye'nin otomobili Togg'un fiyatıyla ilgili merakla beklenen detaylar ortaya çıkmaya başladı. Herkes tarafından merak edilen yerli Togg elektrikli arabanın fiyatı aralığı açıklandı. Gürcan Karakaş Togg’un  diğer C segmentinde olan SUV’ler ile aynı fiyat bandında olması bekleniyor.



Türkiye uzun bir zamandır Togg elektrikli arabayı sokaklarda görmeyi bekliyor. En son tarih olarak 2023 yılı Mart ayında satışa çıkacağı söylenmişti.

Cumhuriyetin ilanının yıl dönümünde yani 29 Ekim 2022’de Bursa’nın Gemlik ilçesinde bulunan Togg üretim fabrikasının açılışı yapılacak ve nihayet Togg üretim bandından inecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, çokça merak edilen yerli elektrikli otomobilimiz Togg'un fiyatıyla ilgili önemli bir ipucu vermişti.

Togg C- SUV'un fiyatıyla ilgili yaklaşık fiyat aralığı belli olmuş oldu

Cumhuriyetin ilanının yıl dönümünde 29 Ekim’de Bursa Gemlik ilçesinde bulunan Togg fabrikasının açılışı yapılacak ardından Togg üretim bandından inecek. 29 Ekim’e çok az bir zaman kaldı. Fabrika neredeyse bitme aşamasına gelmiş durumda..,

Togg un fiyatı ne kadar olacak? 2023 yılında satışa çıkması beklenen Togg’un fiyat aralığı belli oldu!

Varank, konuyla alakalı olarak ''Doğru zamanda doğru teknolojiye yatırım yaptık'' dedi ve en önemli özelliği de fikri mülkiyet hakkının bizlere ait olduğunu söyledi.

Mustafa Varank aracın koltuklarının deri kaplama olmayacağını ve vegan bir kaplamadan yapılacaığını söyledi. Hayvanlara herhangi bir zarar verilmeden koltukların yapılacağını söyledi.

Bakan Varank, ''Şirketimizin politikası gereği hayvanlara zarar vermek istemeyen bir girişim olacak” ifadesini kullandı. Bu anlamda sektörde Togg öncü olacak gibi duruyor, diye ekledi.

Bakan Varank, Türkiye’de 81 ilde altyapı çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, 1500 şart istasyonunun kurulması noktasında çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü de ekledi.

TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş da herkes tarafından merak edilen C-SUV'un fiyatıyla da ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Karakaş, "Pazara çıktığımızda karşımızda elektrikli araçtan daha çok C segmentindeki içten yanmalı SUV araçlar olacak. Bundan dolayı bizim fiyat açısından da onlarla rekabet edebiliyor olmamız gerek" dedi.

Yerli ve milli TOGG fiyatıyla da içten yanmalı C-SUV'larla rekabet edebilecek ücretlendirme de olacak.

İçten yanmalı rakiplerine göre teknolojik olarak daha üstün olan Togg C-SUV'un tahmini Türkiye fiyatı da belli oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön